Simeon9 Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Здраавейте нов съм във форума и имам проблем със разпознаването на хардуерни устройства преди дни даже мисля че седмица свързах телефона към компютъра със USB кабел излезе ми UNKNOWN DEVICE и още Windows спря това устройство, защото то съобщи за проблеми. (код 43) незнам какво да правя помогнете ми!! лаптопа ми е Lenovo G550 32 bit win7 ultimate 250HDD 3gb ram DDR3 2Ghz процесор ето и снимки ето още Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Проблема ти най-вероятно е с кабела между компютъра и телефона. Това в най-баналният вариант значи да си купиш или опиташ с друг кабел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Simeon9 Публикувано Февруари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 благодаря много имам поне 5 вида от този кабел със такава букса незнам какво му има ама още сега отива във коша още веднъж благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Февруари 13, 2013 Report Share Публикувано Февруари 13, 2013 благодаря много имам поне 5 вида от този кабел със такава букса незнам какво му има ама още сега отива във коша още веднъж благодаряПърво се увери, че е от кабела преди да го изхвърляш.А принципно какво може да му има - хлабава връзка или прекъсване на проводника от огъване. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Simeon9 Публикувано Февруари 14, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 да уверих се от кабела е пробвах със другите USB'та и стана Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост