RADOSLAV85 Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Регистрирах се във форума с надежда да ми помогнете. Имам следният проблем. Искам да си сваля номерата от мобилния апарат на компютъра. Телефонът ми е Нокиа 5310. Свалих на компютъра програмата Nokia PC Suite и свързах мобилният телефон посредством USB-кабел. Номерата ми са записани в апарата, а не в Сим-картата. Сим-картата е празна. От 1015 номера в телефона програмата Nokia PC Suite ми показва,че имам само 148. Нямам представа, защо ми показва само 148 номера и то без каквато и да е синхронизация. В смисъл има телефони както от началото на указателя така и от средата и от края. Защо не ми показва останалите номера??? Реших да изтрия един от тези 148 номера за да видим на негово място дали ще сложи някой номер от останалите които не ми ги изписва до момента. След като изтрих един номер телефоните останаха 147. Моля за помощ. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 (Редактиран) Така е защото показва само номерата зададени като мобилни.Не показва домашни,служебни и нормален.За да синхронизира номера,календар,бележки и др.на компютъра трябва да имаш microsoft office.Всичко се синхронизира в microsoft office outlook.В програм файл,Nokia PC Suite има pdf за работа .Ако имаш по един номер на човек,задавай ги като мобилни. Редактиран Февруари 12, 2013 от gogulef Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост