Jump to content

Проблем с интернет връзка

Препоръчан пост

Здравейте значи имам проблем с интернета на бтк съм с безжичен модем. Като дам на мрежовите настройки на компа ми излиза. това за интернет . Local area connection и отгоре ми се появи втора връзка с име wan-1 on drg a124g и ми дава,че е свързано това преди го нямаше не знам как излезе, но ми се влоши работата в интернет. Моля помогнете защо е така,пробвах с рестартиране на модема, и пак същото моля за помощ!
Сподели другаде

Момент, нека не бъркаме рекламираната скорост на интернет връзката с това, за което аз говоря. Какво значи "влошена работа в интернет"? Ако скоростта е по-ниска от нормалното, то възможната причина вече съм я посочил!
Сподели другаде

Проблема е че се губи връзката. Както работи и се губи.До модема има нет, но се губи м/у модема и компютъра.Пробвах и жична и безжична връзка, но нищо не помогна.
Сподели другаде

Проблема е че се губи връзката. Както работи и се губи.До модема има нет, но се губи м/у модема и компютъра.

Виж това дали ще ти помогне --->>> http://windows.microsoft.com/bg-BG/windows-vista/Troubleshoot-network-adapter-problems

Сподели другаде

Здравей,

ако все още се интересуваш от проблема:

В едно от жилищата, поради това, че няма друга опция съм сключил договор с БТК за интернет. Та този проблем за който споменаваш, го имах и аз и след доста опити се обадих на служителите и след смяната на рутера, всички проблеми ми отпаднаха! Сега нямам никакви грижи!

Сподели другаде