softomi Публикувано Февруари 11, 2013 Report Share Публикувано Февруари 11, 2013 Здравеите на всички.имам проблем които искам да споделя.имам високо натоварване на процесора при отваряне на интернет процесора ми скача от 3 до 50, при гледане на видео от youtube процесора удри на 100, при влизане в фацебоока се натоварва до 70% при опит да играя онлине игри пак ми удря на 100 и ми секат игрите, при инсталиране на програми или игри процесора е на 100%, при игаене на игри пак е на 100% при отваряне на каквито и да е фаилове е на 40% или 50%, при отваряне на скаип е на 70% при разговор на 100%, опитал сум с какви ли не антивирусни или почистващи програми не става суштото си е. когато не работя по компиутара процесора е на 2 или 3 процента но почна ли да работя става ужас. и при инсталиране на програми или игри също е на 100%. много се надявам някои да ми помогне с тоя проблем. благодаря ви предварително. ПАРАМЕТРИТЕ СА:CPU AMD BRAZOS C50 DUAL CORE RAM 3GB OS WINDOWS 7 ULTIMATE Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Стартирайте системата в Safe Mode режим на работа и проверете дали проблемът се проявява. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
softomi Публикувано Февруари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 сега ще пробвам да видим какво ще стане стартирах го на сафе моде но няма голяма разлика.... пак малко по добре е ама пак се натоварва.. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
softomi Публикувано Февруари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 и само да подчертая че съм със 64-бит и мн се надявам да намерим решение на проблема Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Това трябва да е лаптоп? Като гледам данните за процесора, явно толкова са му силиците, той работи само на 1 GHz. Опасявам се, че просто трябва да смениш компютъра с по-бърз (мощен). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост