Jump to content

Натоварване на процесора

Препоръчан пост

Здравеите на всички.имам проблем които искам да споделя.имам високо натоварване на процесора при отваряне на интернет процесора ми скача от 3 до 50, при гледане на видео от youtube процесора удри на 100, при влизане в фацебоока се натоварва до 70% при опит да играя онлине игри пак ми удря на 100 и ми секат игрите, при инсталиране на програми или игри процесора е на 100%, при игаене на игри пак е на 100% при отваряне на каквито и да е фаилове е на 40% или 50%, при отваряне на скаип е на 70% при разговор на 100%, опитал сум с какви ли не антивирусни или почистващи програми не става суштото си е. когато не работя по компиутара процесора е на 2 или 3 процента но почна ли да работя става ужас. и при инсталиране на програми или игри също е на 100%. много се надявам някои да ми помогне с тоя проблем. благодаря ви предварително.

ПАРАМЕТРИТЕ СА:CPU AMD BRAZOS C50 DUAL CORE RAM 3GB OS WINDOWS 7 ULTIMATE

Сподели другаде

Това трябва да е лаптоп? Като гледам данните за процесора, явно толкова са му силиците, той работи само на 1 GHz. Опасявам се, че просто трябва да смениш компютъра с по-бърз (мощен).
Сподели другаде