vencci Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Въпроса ми е има опция от дъното например някой джъмпер с който да се забранява вградената звукова картаhttp://hardwarebg.com/forum/images/smilies/standard/conf.gif,защото днес като правих профилактика на видеокартата и процесора след поставянето им звука изчезна......Преинсталирах драйвери,влизах в биоса да видя дали не се е забранила ,преинсталирах Уин-а 7 и пак същата работа....иначе индикира долу в дясно Speakers-а че е пусната музика но до там,та затова се чудя дали нещо съм бутнал без да искам на дъното ,ако някой знае да сподели....мерси предаврителноhttp://hardwarebg.com/forum/images/smilies/standard/smile.gif Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 (Редактиран) Пробвал ли си с ресет на BIOS? Каква марка/модел е дънната платка? Редактиран Февруари 10, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vencci Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Пробвал ли си с ресет на BIOS? Каква марка/модел е дънната платка?Не не съм правил ресет на биоса,дъното е Asrock Z77 Extreme 4 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Въпроса ми е има опция от дъното например някой джъмпер с който да се забранява вградената звукова карта Такова нещо няма, аз знам, че само от BIOS може да се забрани/разреши вградената звукова карта. Пробвал ли си да включиш тонколоните в изхода за буфер(синия), ако да, работят ли? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vencci Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Такова нещо няма, аз знам, че само от BIOS може да се забрани/разреши вградената звукова карта. Пробвал ли си да включиш тонколоните в изхода за буфер(синия), ако да, работят ли?На всичките букси съм пробвал и колонките работят -пробвах ги на друго у-во Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 14, 2013 Report Share Публикувано Февруари 14, 2013 Т.е. в контролния панел изглежда така, сякаш всичко със звука трябва да е наред? Да си свързвал преден панел на кутията към дънната платка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост