foxu77 Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Здравейте !Имам следния проблемЗначи, като пусна дъното процесора и всичко останало загряват(което е нормално), но с работеща Видео карта не изкарва нищо на екранаДънната платка е: EVGA 123-YW-E175Моля за помощ !Благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Luboslav Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Здравейте !Имам следния проблемпреинсталирах си уиндоуса от 7 на XP и сега ми го няма драйвера на видео картата (ATi Radeon HD 3470 Graphics). Рових в много и различни сайтове ,като пусна да се сваля винаги ми сваля някакъв Catalyst.Моля Помогнете! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valyo_93 Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Дай повече информация за хардуера си.При вкючване има ли го звука когато се включва уиндоуса,и при включване има ли писукане които се чува от кутията на компютъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 @Luboslav: Драйвера може да го изтеглиш от тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Здравейте !Имам следния проблемЗначи, като пусна дъното процесора и всичко останало загряват(което е нормално), но с работеща Видео карта не изкарва нищо на екранаДънната платка е: EVGA 123-YW-E175Моля за помощ !Благодаря.За кои компоненти е сигурно, че работят? Има ли активност по твърдия диск (диодът свети/премигва ли)? Сигурно ли е, че всички кабели от захранванщия блок са свързани както трябва към компонентите? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост