Jump to content

Проблем с видеото

Препоръчан пост

Здравейте !

Имам следния проблем

Значи, като пусна дъното процесора и всичко останало загряват(което е нормално), но с работеща Видео карта не изкарва нищо на екрана

Дънната платка е: EVGA 123-YW-E175

Моля за помощ !

Благодаря.

Сподели другаде

Здравейте !

Имам следния проблем

преинсталирах си уиндоуса от 7 на XP и сега ми го няма драйвера на видео картата (ATi Radeon HD 3470 Graphics). Рових в много и различни сайтове ,като пусна да се сваля винаги ми сваля някакъв Catalyst.

Моля Помогнете!

Сподели другаде

Дай повече информация за хардуера си.При вкючване има ли го звука когато се включва уиндоуса,и при включване има ли писукане които се чува от кутията на компютъра.
Сподели другаде

Здравейте !

Имам следния проблем

Значи, като пусна дъното процесора и всичко останало загряват(което е нормално), но с работеща Видео карта не изкарва нищо на екрана

Дънната платка е: EVGA 123-YW-E175

Моля за помощ !

Благодаря.

За кои компоненти е сигурно, че работят? Има ли активност по твърдия диск (диодът свети/премигва ли)? Сигурно ли е, че всички кабели от захранванщия блок са свързани както трябва към компонентите?

Сподели другаде