Jump to content

Проблем с браузър

Препоръчан пост

Операта не иска да се отвори. Всеки път ми излиза тази грешка и нямам представа как да я оправя. post-15964-0-14954900-1360339713_thumb.jpg Като кликна на "Покажи" ми излиза това: post-15964-0-17267400-1360339948_thumb.jpg А като отворя текстовия документ "crash" пише това дългото: post-15964-0-81890400-1360340118_thumb.jpg Преди два дни се случи същото. Деинсталирах Opera и я инсталирах наново, но пак даваше същата грешка. С Internet Explorer, пак даваше грешка. Но, и аз не разбрах как, докато се мъчих и отчайвах как да го оправя, то взе че се оправи от само себе си. Бях доволна, но ето, че сега пак стана същото. За щастие този път Explorer-а засега работи, та затова мога да пиша във форума, но не се знае докога ще издържи и той, защото предния път пак в началото работеше, но грешката започна да излиза след 5 минути. Какво да правя? Искам да си ползвам Opera. В момента Explorer-а не ми отваря страниците като хората, защото е от най-старите версии, но не искам да го обновявам, искам си Операта. Преди нямах никакви проблеми с него, а и като дизайн и функции ми харесва най-много ог всички браузъри.
Сподели другаде

Като за начало актуализирай версията на Opera. Също така ще е полезно да покажеш снимка на съобщението за грешка от Internet Explorer. Говорейки за него, можеш да го актуализираш, без да се притесняваш за Opera.
Сподели другаде

Актуализирах, получи се! Благодаря! :) Много странно, че само това е била причината, при положение, че винаги когато излезе нова версия, се актуализираше автоматично, а и само преди няколко дни бях инсталирала последната версия. Вече всичко е наред, благодаря. :)
Сподели другаде