Dreamer Публикувано Февруари 8, 2013 Report Share Публикувано Февруари 8, 2013 Операта не иска да се отвори. Всеки път ми излиза тази грешка и нямам представа как да я оправя. Като кликна на "Покажи" ми излиза това: А като отворя текстовия документ "crash" пише това дългото: Преди два дни се случи същото. Деинсталирах Opera и я инсталирах наново, но пак даваше същата грешка. С Internet Explorer, пак даваше грешка. Но, и аз не разбрах как, докато се мъчих и отчайвах как да го оправя, то взе че се оправи от само себе си. Бях доволна, но ето, че сега пак стана същото. За щастие този път Explorer-а засега работи, та затова мога да пиша във форума, но не се знае докога ще издържи и той, защото предния път пак в началото работеше, но грешката започна да излиза след 5 минути. Какво да правя? Искам да си ползвам Opera. В момента Explorer-а не ми отваря страниците като хората, защото е от най-старите версии, но не искам да го обновявам, искам си Операта. Преди нямах никакви проблеми с него, а и като дизайн и функции ми харесва най-много ог всички браузъри. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 8, 2013 Report Share Публикувано Февруари 8, 2013 Като за начало актуализирай версията на Opera. Също така ще е полезно да покажеш снимка на съобщението за грешка от Internet Explorer. Говорейки за него, можеш да го актуализираш, без да се притесняваш за Opera. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 8, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2013 Актуализирах, получи се! Благодаря! Много странно, че само това е била причината, при положение, че винаги когато излезе нова версия, се актуализираше автоматично, а и само преди няколко дни бях инсталирала последната версия. Вече всичко е наред, благодаря. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост