ilian4o0 Публикувано Февруари 7, 2013 Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Здравейте имам следния проблем на лаптопа ми пише че има 500GB HDD а когато отворя My Computer ми излиза само един local disk C с 232GB та молбата ми е ако можете да ми кажете къде да турся останалата част от харда мерси предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 7, 2013 Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Здравейте имам следния проблем на лаптопа ми пише че има 500GB HDD а когато отворя My Computer ми излиза само един local disk C с 232GB та молбата ми е ако можете да ми кажете къде да турся останалата част от харда мерси предварително.Това от кога е така? Нищо не сте писали.Какво е положението при Управление на дискове. Ще може ли снимка? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
batetoo2 Публикувано Февруари 7, 2013 Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Може би незаделен правилно хадр диск при инсталацията на Windows ?! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
diskata Публикувано Февруари 7, 2013 Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Отвори управление на дискове ,както те е посъветвал бачо Киро .Предполагам ,че на дяла не му е зададена буква и затова не се вижда .Задай му буква,и би трябвало да се покаже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост