Jump to content

Препоръчан пост

• Отговори 34
  • Създадена
  • Последен отговор

ТОП потребители в тази тема

ТОП потребители в тази тема

Публикувани изображения

Най интересното е , че и да съм го оставил да ми изка парола , той не ми я изка като отворя капака..... сичко пробвах и нета си ми спира затворя ли го.....
Сподели другаде

Моля, направете следното:

Изпълнете следното:

• Меню Start -> Run -> Въведете devmgmt.msc -> Натиснете Enter.
  • Разклонете структурата на Network adapters.
  • Маркирайте Вашия wireless адаптер -> Десен бутон -> Properties -> Таб Power Management.

Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар.

Сподели другаде

А да го настроя ли отново така както ми беше описано , или това не е от значение , защото си го върнах както си беше фабрично настроен.

Смисъл върнах си стари опции на заспиване , вече не ми е " Не прави нищо " , или " Никога " а си ми е заспиване . А ето снимката , на кое да дам пропъртаис от 3-те и това после с Таб Power Management. не го разбрах

post-23188-0-07741000-1360401590_thumb.png

Сподели другаде

Мисля, че цитирането на същото мнение, което не съм разбрал, няма да ми помогне да разбера какво точно имате предвид.

На изображението е показан резултатът, който трябва да последва след разклоняването на структурата т.е. трябва да постигнете същия ефект. След това маркирайте Вашия wireless адаптер (в случая на снимката - Broadcom 802.11n Network Adapter).

• Маркирайте Вашия wireless адаптер -> Десен бутон -> Properties -> Таб Power Management.

Сподели другаде

Махнете отметката, намираща се пред "Разреши на компютъра да изключва това устройство с цел пестене на електроенергия". Запазете промените и повторете стъпките за всички останали network адаптери. След това проверете дали Интернет връзката се прекъсва както досега.
Сподели другаде

Направете следното:

• Меню Start -> Run -> Въведете control -> Натиснете Enter.
  • В новопоявилия се прозорец изберете Power Options -> Change plan settings за тези настройки, които използвате в момента.
  • Change advanced power settings -> Разклонете структурата на Wireless Adapter Settings по следния начин:

http://i.imgur.com/gJKNAmJ.png

Сподели другаде