gogulef Публикувано Февруари 8, 2013 Report Share Публикувано Февруари 8, 2013 Моя е на заспиване.Махнал съм искането на парола при събуждане.С натискането на всеки бутон се събужда. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 8, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 8, 2013 Най интересното е , че и да съм го оставил да ми изка парола , той не ми я изка като отворя капака..... сичко пробвах и нета си ми спира затворя ли го..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 8, 2013 Report Share Публикувано Февруари 8, 2013 Моля, направете следното: Изпълнете следното:Меню Start -> Run -> Въведете devmgmt.msc -> Натиснете Enter.Разклонете структурата на Network adapters.Маркирайте Вашия wireless адаптер -> Десен бутон -> Properties -> Таб Power Management.Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 9, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Разклонете структурата на Network adapters. Ще рече ... ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 9, 2013 Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Ето това имам предвид под "разклоняване на структурата": http://i.imgur.com/4jc2NC6.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 9, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 А да го настроя ли отново така както ми беше описано , или това не е от значение , защото си го върнах както си беше фабрично настроен. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 9, 2013 Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Не можах точно да разбера какво се опитвате да ми кажете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 9, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 А да го настроя ли отново така както ми беше описано , или това не е от значение , защото си го върнах както си беше фабрично настроен. Смисъл върнах си стари опции на заспиване , вече не ми е " Не прави нищо " , или " Никога " а си ми е заспиване . А ето снимката , на кое да дам пропъртаис от 3-те и това после с Таб Power Management. не го разбрах Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 9, 2013 Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Мисля, че цитирането на същото мнение, което не съм разбрал, няма да ми помогне да разбера какво точно имате предвид. На изображението е показан резултатът, който трябва да последва след разклоняването на структурата т.е. трябва да постигнете същия ефект. След това маркирайте Вашия wireless адаптер (в случая на снимката - Broadcom 802.11n Network Adapter). Маркирайте Вашия wireless адаптер -> Десен бутон -> Properties -> Таб Power Management.Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 9, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Аз без да изках дадох на това да се цитирам сам , за което се извинявам . Ето снимката. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 9, 2013 Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Имах предвид да направите снимка на таб Power Management (Управление на захранването). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 9, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Аха , малко съм некомпетентен точно в тези среди и затова така правя грешки...Ето я снимката Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 9, 2013 Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Махнете отметката, намираща се пред "Разреши на компютъра да изключва това устройство с цел пестене на електроенергия". Запазете промените и повторете стъпките за всички останали network адаптери. След това проверете дали Интернет връзката се прекъсва както досега. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
StuFF Публикувано Февруари 9, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Същата история , затварям си го , музиката от плеъра примерно продължава да си свири , но нета си ми спира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 9, 2013 Report Share Публикувано Февруари 9, 2013 Направете следното:Меню Start -> Run -> Въведете control -> Натиснете Enter.В новопоявилия се прозорец изберете Power Options -> Change plan settings за тези настройки, които използвате в момента.Change advanced power settings -> Разклонете структурата на Wireless Adapter Settings по следния начин: http://i.imgur.com/gJKNAmJ.png Направете снимка на въпросния прозорец и я прикачете към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост