Jump to content

Проблем с Видео картата

Препоръчан пост

Здравейте, имам сериозен проблем с Видео Картата или Монитора не съм сигурен но от (2 3 Месеца) когато пусна някоя игра ( ЛФС ИЛИ Девил Май Цру ) както си играя Компютара забива за 5,6 сецунди и цялата графика ми става нещо като размазана Нищо не се вижда не се оправя (освен ако не изляза от играта) и после отново. ако някой има такъв проблем или знае как да го оправи, да ми помогне! :unsure: :unsure:
Сподели другаде

нещо подобно е моето но при мен рама е 896 МБ , 512 Видео карта,Windows XP SERVICE PACK 3, Nvidia nForce 6100-405,има ли друг начин да разреша проблема освен да сменя РАМ"А
Сподели другаде

Видео картата ти е тази, която си посочил, нали? nForce 6100-405 е вградена видео карта. Ако нямаш проблеми други със системата, то вероятно не RAM ти е проблема, а чипсета, където е интегрирана картата прегрява. Ако е това - едно радиаторче с термолепенка и едно вентилаторче може би ще реши проблема.
Сподели другаде

Видео картата ти е тази, която си посочил, нали? nForce 6100-405 е вградена видео карта. Ако нямаш проблеми други със системата, то вероятно не RAM ти е проблема, а чипсета, където е интегрирана картата прегрява. Ако е това - едно радиаторче с термолепенка и едно вентилаторче може би ще реши проблема.

Не вярвам да е това, защото след като си сложих повечко рам и NFS Undercover ли беше не съм сигурен ще излъжа и ми работеше като хората, иначе и моята видео карта е същата и да доста е слабичка !
Сподели другаде

Не вярвам да е това, защото след като си сложих повечко рам и NFS Undercover ли беше не съм сигурен ще излъжа и ми работеше като хората, иначе и моята видео карта е същата и да доста е слабичка !

Всъщност питах Ванко11.

Сподели другаде

Всъшност проблема е там че играта По принцип иска 64МБ видео Карта и 256 РАМ рама ми е почти 1ГБ а Видео картата 512МБ, ТечМастер да това ми е Видео картата, но странното е че това нещо ми стана след последната преинсталация никога до сега не ми го беше правило,но наистина е възможно да се натоварва Видео картата (не ми се вярва) относно Батето2 Съмнява ме да е от рама ако е от рама ще забива а не да ми се променя Графиката, пример (Фкючвам играта играя я 10Мин забива за 5,6 секунди става размазано влизам в опциите на видеото сменям го и се опрява и след като пак играя за 30 40 секунди пак става така)
Сподели другаде

Всъшност проблема е там че играта По принцип иска 64МБ видео Карта и 256 РАМ рама ми е почти 1ГБ а Видео картата 512МБ, ТечМастер да това ми е Видео картата, но странното е че това нещо ми стана след последната преинсталация никога до сега не ми го беше правило,но наистина е възможно да се натоварва Видео картата (не ми се вярва)

Отново - провери дали видео картата не прегрява.

Деинсталирай и драйверите и инсталирай нови - да не би да е драйверен проблем, ако става в едно специфично приложение само.

Сподели другаде