marinow97 Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Нямам си и напредстава, често да кажа, не разбирам толкова много, и мисля, че и да я инсталирам компа може да стане още по бавен или нещо такова незнам, но ако не ми забива от нея ще проверя как да си я инсталирам, и сега ще пробвам драиверите. Изляза ми следния проблем http://prikachi.com/images.php?images/685/5854685C.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Да, явно имаме повредени файлове на сървъра. Изтегли файла от официалния сървър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Сега се тегли като се тегли ще го интсталирам и сигурно ще иска да рестартирам компютъра, но имам и друг въпрос ако си сложа 64 бита, компа ще стане ли по бавен или нещо подобно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Не, няма да стане по-бавен. Всъщност, ако има някаква разлика, тя трябва да е положителна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Лаптопа толкова бавен ми е станал, че ми излиза, че програмата ще се изтегли след 31 минути и не спада. И можели линк към тема или нещо как да си иснталирам 64 бита? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Няма разлика в инсталацията. На повърхността няма разлика между 32- и 64-битови версии на Windows. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Добре, наскоро гледах, че лаптопа е на service pack 1 и се чуда да инсталирам ли 3ката ама пак си мисля че ще бави много или лаптопа няма да тръгне въобще . Готово инсталирах го, и четох и търсих за 64 бита и доколкото разбрах първо трябва драиверите да ги актуализирам за 64 бита защото моите са 32? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Нещо тотално си оплел нещата. За Windows 7 има само Service Pack 1. Да, за 64-битова версия на Windows са нужни 64-битови драйвери. Не знам обаче какво имаш предвид, че твоите са 32-битови. Ако имаш предвид, че имаш инсталации само на 32-битови драйвери, това е възможно. Ако имаш предвид, че си инсталирал 32-битови драйвери, това е невъзможно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 11, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 11, 2013 Ми и аз незнам защото тотално се обърках, добре сега ако инсталирам 64 бита ще трябва ли да реинсталвам драиверите или нещо такова? И можели линк откъде точно да изтегля това 64 бита? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 А и ако може направо програма да провери кой драивери са ми остарели и да ги ъпдейт? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Няма нищо сложно. Намираш и инсталираш 64-битова версия на Windows, а като сваляш драйверите от сайтовете на производителите внимаваш да са 64-битови. Това е. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Добре, значи, че да си сложа 64 бита трябва да преинсталирам уиндоуса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 12, 2013 Report Share Публикувано Февруари 12, 2013 Да. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост