marinow97 Публикувано Февруари 7, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 <p>%2 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 7, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Съжелявам, но не ми дава да го едитна, изляза ми този проблем и компа ми тотално се бъгна излизат ми сини екрани постояно всичко бави изключва се. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 7, 2013 Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Съжелявам, но не ми дава да го едитна, изляза ми този проблем и компа ми тотално се бъгна излизат ми сини екрани постояно всичко бави изключва се.То това е целта на теста. Да търси лоши драйвери и като го намери прави син екран.От това положение можеш да излезеш като поставиш във командният прозорец следното. verifier /reset Настискаш Enter. Може да се наложи да рестартираш компа.Сега във C:/Windows папка Minidump, архивирай съдържанието и и го качи тук. Ако е голям намери чрез някой хост да го качиш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 7, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Не ми позволява папката е заключена мога да архивирам само 2 файла от папката но третия не ми дава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 7, 2013 Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 По важен е последният. Този който е продукт от verifier. Разгледай ги от долу е записана дата месец година, ще можеш ли по това да го определиш, кой е последният.Нищо не писа дали успешно си спрял теста? Възможно е или предполагам не си успял да спреш самият тест и за това не ти дава да го архивираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 7, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Аз теста бях го спрял още преди 1 час някъде, видях една тема син екран и отам видях как се спира. секунда само да вида кой е фаила и ако мога ще го прикача. EDIT: Точно този е файла за който нямам достъп. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 7, 2013 Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Десен бутон върху въпросния файл -> Properties -> Таб Security.Проверете какви правомощия има потребителският акаунт, който използвате.http://i.imgur.com/aSVidGQ.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 7, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 7, 2013 Готово, ето го файла, и лека вечер New folder.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 8, 2013 Report Share Публикувано Февруари 8, 2013 Нямах много време тази сутрин за това само бегло погледнах дъмп файла. Прави ми впечатление че проблема е от графичният ти драйвер.За целта направи следното. от контролният панел, избери Добавяне и премахване на програми. Намери където пише,Graphics Media Application. Или нещо подобно и го деинсталирай.След това върви до сайта на интел:http://www.intel.com/p/en_US/support/detect?iid=dc_iduuПусни автоматично да сканира и след като приключи ще ти предложи да си изтеглиш драйвера който ти трябва.След това си го инсталирай.Пиши за резултата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Неможах да намеря график драивера. И немога да изтегла драиверите от интел. 3-4 пъти опитах :Х Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Неможах да намеря график драивера. И немога да изтегла драиверите от интел. 3-4 пъти опитах :ХСигурно нещо не правиш както трябва. Аз минах по стъпките и се опитах да направя снимки.Така след като вече си деинсталирал Intel Graphit Media Application, влизаш във сайта на Интел.Дал съм линк.Първото нещо което ще видиш е това:http://prikachi.com/images.php?images/897/5853897G.jpgКлик на посоченото със стрелката. И следващата страница:http://prikachi.com/images.php?images/903/5853903v.jpgТук започва сканиране. Обаче ако не намери нищо, то причината може да е евентуално липса на жава скрипт.Сканирането ще спре и ще ти предложи малко по надолу линк за изтегляне. Можеш да си го изтеглиш и инсталираш. Пускаш отново сканирането. И вече като завърши ще имаш тази страница:http://prikachi.com/images.php?images/925/5853925I.jpgСамо че при мен е последната версия на драйвера за това не ми предлага да си изтегля. При теб ще е по различно и аз вярвам че ще можеш да се ориентираш. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Не, аз това мога да го направя, но после ми излиза, направо търсачката да напиша драйвера не ми излиза никъде download или нещо от сорта и неможах да намеря това Intel graphic media или нещо от сорта на graphic, намерих само едно Intel management components. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Дай точна информация за хардуера. Използвай актуалната AIDA64 Extreme Edition, а не твоята антична версия на EVEREST. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Февруари 10, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 Това ли ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 10, 2013 Report Share Публикувано Февруари 10, 2013 За видео драйвер опитай този. А защо е инсталирана 32-битова версия на Windows, след като имаш 4GB памет? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост