haste Публикувано Февруари 4, 2013 Report Share Публикувано Февруари 4, 2013 Здравейте , искам да попитам дали някой ще може да ми помогне с намирането на WI-FI драйвери за Windows Vista , и по слециално за HP PAVILION G6 2054EU. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Февруари 4, 2013 Report Share Публикувано Февруари 4, 2013 Погледни тук! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Февруари 4, 2013 Report Share Публикувано Февруари 4, 2013 Този лаптоп е пригоден за работа с Уиндоус 7 64 бит и 8 64 бита. ХП не са създавали драйвери за Уиндоус виста и подобни като горните може да доведат до сривове в системата, а може и да не довеват, въпрос на късмет е. Не че отделните компоненти е невъзможно да имат драйвери, но по скоро съвета ми е да си стоиш на 7. И въпреки всичко не виждам къде е логиката да използваш недоразумението Виста, при положение, че е нещо от типа на Уиндоус 7 версия БЕТА 0.00000001, а реалния Уиндоус 7 е версия Уин 7 финална версия 20.0 в сравнение с Виста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 5, 2013 Report Share Публикувано Февруари 5, 2013 Ако кажеш точно каква е безжичния мрежов адаптер, може и да се намерят драйвери. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
haste Публикувано Февруари 6, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 6, 2013 За сривовете на системата , не вярвам много.Бях 2 дни с Vistata и не намерих драйвери , най - важното е , че нямах проблеми. Night_Raven - Atheros AR9485 k0st4din - Мерси , ще пробвам и тези драйвери ..но ми е чудно , защо пише XP - VISTA , след като този лаптоп не подържа XP?? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Февруари 6, 2013 Report Share Публикувано Февруари 6, 2013 Опитай с версия 10.0.0.221 от тази страница. Би трябвало да стане. Ако случайно не сработи, опитай с версия 9.2.0.474. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост