miazmatik Публикувано Февруари 3, 2013 Report Share Публикувано Февруари 3, 2013 Здравейте, играх си да направя един акаунт, по принцип ползвам и имам само администраторски, но реших да пробвам..създадох го и го изтрих,сега пак имам само админски но непрекъснато ми излиза съобщение, при стартиране на компа и съответно на windows, че нямам парола на акаунта,аз знам че нямам и не ми трябва, въпроса ми е как да спра това съобщение? Прилагам снимка.Windows 7 Ultimate x 86 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Февруари 4, 2013 Report Share Публикувано Февруари 4, 2013 Изпълнете следното:Меню Start -> Run -> Въведете control -> Натиснете Enter.User Accounts -> Parental Controls. http://i.imgur.com/MSollG7.png Деактивирайте Parental Control за съответния акаунт. Друг вариант е спирането на услугата, отговаряща за въпросната функция на операционната система. Изтеглете прикачения архив и го разархивирайте в директория по Ваше желание. Стартирайте PARENT_CTRL_DISABLE с двоен клик на мишката. Рестартирайте системата и проверете дали проблемът е налице.PARENT_CTRL_DISABLE.zip Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miazmatik Публикувано Февруари 5, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 5, 2013 Благодаря, но пробвах какво ли не и накрая сложих флашката за в бъдеще ще имам предвид вариантите,които сте дали. Всичко добро. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост