Cipadan Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Добър ден,та днес говорих с приятели по Skype, и поглеждам до мен - камерата си, която не съм пускал от доста време. Пускам я, и гледам няма образ. Осъзнавам, че не е свързана с компютъра Свързвам я с компютъра и пак няма. Поглеждам на известия и показва, че драйверите не са инсталирани. Та аз не разбирам много от тези неща, порових се из интернет, но нищо не разбрах. Моята камерка е A4 Tech PK-635M. Та ще може ли да ми обясните как става това (как се инсталират) и от къде да си ги изтегля? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Sten Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Добър вечер Доколкото разбирам - камерата още не е използвана? В комплекта няма ли диск със софтуер(драйвъри)? Ако няма - тогава би трябвало да се изтегли от техният сайт - само че там не виждам точно този модел... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Ето драйвери от техния сайт за PK-635M . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cipadan Публикувано Февруари 2, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Благодаря за отговорите. Камерата е била използвана преди доста време, но след това се прехвърлих на нов компютър и не съм инсталирал драйвери. Проблемът е, че не знам как се инсталират, а не пазя пакета. А също не знам как да ги инсталирам, мой приятел бе ги инсталирал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Благодаря за отговорите. Камерата е била използвана преди доста време, но след това се прехвърлих на нов компютър и не съм инсталирал драйвери. Проблемът е, че не знам как се инсталират, а не пазя пакета. А също не знам как да ги инсталирам, мой приятел бе ги инсталирал.Мнението над твоето на Nazikov. Кликаш на синият линк, който ти е дал. Ще видиш следната страница:Следва да кликнеш там където съм отбелязал със червени стрелки. Файла ще се изтегли на твоят компютър.След като приключи изтеглянето, Намерете къде се е запаметил. Ще трябва да го разархивирате. Ще се появи папка Driwer. Влезте във нея и кликнете на Setup. Следвайте инструкциите на екрана. Като свърши рестартирайте компа.От това по подробно няма накъде. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Cipadan Публикувано Февруари 2, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Благодаря за отговорите, всичко вече е наред Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост