Dreamer Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 От доста време клиповете в YouTube не ми зареждат като хората. Преди вървяха без никакъв проблем. От повече от месец насам, обаче, клиповете са някакси на пресекулки, не е точно прекъсване, клипа всъщност си върви, но и звука и картината са на пресекулки като от развален касетофон. От време на време, но много рядко, се оправяше, но после пак така. Ако гледам клип от YouTube, който е споделен във Facebook примерно, върви без проблем, но когато същия го гледам от сайта, тогава прекъсва. Клипове от други сайтове като Vbox7, примерно, ми вървят без проблем, само с YouTube е така. YouTube беше един от сайтовете, които ползвах най-често, как да оправя проблема? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Кажи нещо за конфигурацията и операционната система; информация за браузърите и версията на flash player-а също няма да е излишна.А ако прикачиш един log от Autoruns (примерно) със сигурност ще улесниш хората, които искат да помогнат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 1, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Windows XP Professional 2002Service Pack 3AMD Sempron 2200+1.50 ГХц. 768 MB RAMБраузъра е OperaFlash Player 11,4,402,265 Ето и лога: "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" "" ""+ "Adobe ARM" "Adobe Reader and Acrobat Manager" "Adobe Systems Incorporated" "c:\program files\common files\adobe\arm\1.0\adobearm.exe"+ "ATIPTA" "ATI Desktop Control Panel" "ATI Technologies, Inc." "c:\program files\ati technologies\ati control panel\atiptaxx.exe"+ "avgnt" "Avira System Tray Tool" "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\program files\avira\antivir desktop\avgnt.exe"+ "Cmaudio" "" "" "File not found: cmicnfg.cpl"+ "Wondershare Helper Compact.exe" "Wondershare Studio" "Wondershare" "c:\program files\common files\wondershare\wondershare helper compact\wshelper.exe""C:\Documents and Settings\nn\Start Menu\Programs\Startup" "" "" ""+ "Yahoo! Widgets.lnk" "Yahoo! Widgets" "Yahoo! Inc." "d:\widgets\yahoowidgets.exe""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer\Run" "" "" ""+ "42384" "" "" "File not found: C:\DOCUME~1\ALLUSE~1\LOCALS~1\Temp\mswybavo.bat""HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" "" "" ""+ "Skype" "Skype " "Skype Technologies S.A." "c:\program files\skype\phone\skype.exe""HKLM\SOFTWARE\Classes\Protocols\Handler" "" "" ""+ "skype4com" "Skype for COM API" "Skype Technologies" "c:\program files\common files\skype\skype4com.dll""HKLM\Software\Classes\*\ShellEx\ContextMenuHandlers" "" "" ""+ "Advanced SystemCare" "ASCv5ExtMenu Module" "" "d:\advanced systemcare 5\advanced systemcare 5\ascv5extmenu.dll"+ "SASContextMenu Class" "SUPERAntiSpyware Context Menu Extension" "SUPERAntiSpyware.com" "d:\super anti spyware\sasctxmn.dll"+ "Shell Extension for Malware scanning" "Avira Shell Extension Library" "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\program files\avira\antivir desktop\shlext.dll"+ "WinRAR" "" "" "c:\program files\winrar\rarext.dll""HKLM\Software\Classes\AllFileSystemObjects\ShellEx\ContextMenuHandlers" "" "" ""+ "MBAMShlExt" "Malwarebytes' Anti-Malware" "Malwarebytes Corporation" "d:\malwarebytes' anti-malware\malwarebytes' anti-malware\mbamext.dll""HKLM\Software\Classes\Directory\ShellEx\ContextMenuHandlers" "" "" ""+ "Advanced SystemCare" "ASCv5ExtMenu Module" "" "d:\advanced systemcare 5\advanced systemcare 5\ascv5extmenu.dll"+ "SASContextMenu Class" "SUPERAntiSpyware Context Menu Extension" "SUPERAntiSpyware.com" "d:\super anti spyware\sasctxmn.dll"+ "WinRAR" "" "" "c:\program files\winrar\rarext.dll""HKLM\Software\Classes\Directory\Shellex\DragDropHandlers" "" "" ""+ "WinRAR" "" "" "c:\program files\winrar\rarext.dll""HKLM\Software\Classes\Folder\Shellex\ColumnHandlers" "" "" ""+ "PDF Shell Extension" "PDF Shell Extension" "Adobe Systems, Inc." "c:\program files\common files\adobe\acrobat\activex\pdfshell.dll""HKLM\Software\Classes\Folder\ShellEx\ContextMenuHandlers" "" "" ""+ "MBAMShlExt" "Malwarebytes' Anti-Malware" "Malwarebytes Corporation" "d:\malwarebytes' anti-malware\malwarebytes' anti-malware\mbamext.dll"+ "Shell Extension for Malware scanning" "Avira Shell Extension Library" "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\program files\avira\antivir desktop\shlext.dll"+ "WinRAR" "" "" "c:\program files\winrar\rarext.dll""HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Shell Extensions\Approved" "" "" ""+ "HyperTerminal Icon Ext" "HyperTerminal Applet Library" "Hilgraeve, Inc." "c:\windows\system32\hticons.dll"+ "Shell Extension for Malware scanning" "Avira Shell Extension Library" "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\program files\avira\antivir desktop\shlext.dll"+ "WinRAR shell extension" "" "" "c:\program files\winrar\rarext.dll""HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Browser Helper Objects" "" "" ""+ "Adobe PDF Link Helper" "Adobe PDF Helper for Internet Explorer" "Adobe Systems Incorporated" "c:\program files\common files\adobe\acrobat\activex\acroiehelpershim.dll""Task Scheduler" "" "" ""+ "Adobe Flash Player Updater.job" "Adobe® Flash® Player Update Service 11.4 r402" "Adobe Systems Incorporated" "c:\windows\system32\macromed\flash\flashplayerupdateservice.exe"+ "ASC4_PerformanceMonitor.job" "" "" "File not found: D:\Advanced SystemCare 3\Advanced SystemCare 4\PMonitor.exe"+ "WGASetup.job" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\system32\KB905474\wgasetup.exe /autoauto""HKLM\System\CurrentControlSet\Services" "" "" ""+ "AdobeFlashPlayerUpdateSvc" "This service keeps your Adobe Flash Player installation up to date with the latest enhancements and security fixes." "Adobe Systems Incorporated" "c:\windows\system32\macromed\flash\flashplayerupdateservice.exe"+ "AdvancedSystemCareService" "" "" "File not found: D:\Advanced SystemCare 3\Advanced SystemCare 4\ASCService.exe"+ "AdvancedSystemCareService5" "Advanced SystemCare Service" "" "File not found: D:\Advanced SystemCare 4\Advanced SystemCare 5\ASCService.exe"+ "AntiVirSchedulerService" "Service to schedule Avira Free Antivirus jobs and updates." "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\program files\avira\antivir desktop\sched.exe"+ "AntiVirService" "Offers permanent protection against viruses and malware with the Avira search engine." "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\program files\avira\antivir desktop\avguard.exe"+ "Ati HotKey Poller" "" "" "c:\windows\system32\ati2evxx.exe"+ "ATI Smart" "ATI Smart" "" "c:\windows\system32\ati2sgag.exe"+ "SkypeUpdate" "Enables the detection, download and installation of updates for Skype." "Skype Technologies" "c:\program files\skype\updater\updater.exe""HKLM\System\CurrentControlSet\Services" "" "" ""+ "ati2mtag" "ATI Radeon WindowsNT Miniport Driver" "ATI Technologies Inc." "c:\windows\system32\drivers\ati2mtag.sys"+ "avgntflt" "Avira mini-filter driver" "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\windows\system32\drivers\avgntflt.sys"+ "avipbb" "Avira Security Enhancement Driver" "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\windows\system32\drivers\avipbb.sys"+ "avkmgr" "Avira Manager Driver" "Avira Operations GmbH & Co. KG" "c:\windows\system32\drivers\avkmgr.sys"+ "Changer" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\Changer.sys"+ "cmuda" "C-Media Audio WDM Driver" "C-Media Inc" "c:\windows\system32\drivers\cmuda.sys"+ "FETNDIS" "NDIS 5.0 miniport driver" "VIA Technologies, Inc. " "c:\windows\system32\drivers\fetnd5.sys"+ "FETNDISB" "NDIS 5.0 miniport driver" "VIA Technologies, Inc. " "c:\windows\system32\drivers\fetnd5b.sys"+ "GVCplDrv" "" "" "c:\windows\system32\drivers\gvcpldrv.sys"+ "i2omgmt" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\i2omgmt.sys"+ "lbrtfdc" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\lbrtfdc.sys"+ "LgBttPort" "LGE Bluetooth TransPort" "LG Electronics Inc." "c:\windows\system32\drivers\lgbtport.sys"+ "lgbusenum" "LG BT Bus Enumerator" "LG Electronics Inc." "c:\windows\system32\drivers\lgbtbus.sys"+ "LGVMODEM" "LGE Virtual Modem Support" "LG Electronics Inc." "c:\windows\system32\drivers\lgvmodem.sys"+ "NTSIM" "Network Device Monitor Utility" "VIA Networking Technologies, Inc. " "c:\windows\system32\ntsim.sys"+ "PCIDump" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\PCIDump.sys"+ "PDCOMP" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\PDCOMP.sys"+ "PDFRAME" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\PDFRAME.sys"+ "PDRELI" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\PDRELI.sys"+ "PDRFRAME" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\PDRFRAME.sys"+ "Ptilink" "Direct Parallel Link Driver" "Parallel Technologies, Inc." "c:\windows\system32\drivers\ptilink.sys"+ "PxHelp20" "Px Engine Device Driver for Windows 2000/XP" "Sonic Solutions" "c:\windows\system32\drivers\pxhelp20.sys"+ "SASDIFSV" "SASDIFSV.SYS" "SUPERAdBlocker.com and SUPERAntiSpyware.com" "d:\super anti spyware\sasdifsv.sys"+ "SASKUTIL" "SASKUTIL.SYS" "SUPERAdBlocker.com and SUPERAntiSpyware.com" "d:\super anti spyware\saskutil.sys"+ "Secdrv" "SafeDisc driver" "Macrovision Corporation, Macrovision Europe Limited, and Macrovision Japan and Asia K.K." "c:\windows\system32\drivers\secdrv.sys"+ "ssmdrv" "Avira Snapshot Driver" "Avira GmbH" "c:\windows\system32\drivers\ssmdrv.sys"+ "usbbus" "LG CDMA USB Multi function Driver" "LG Electronics Inc." "c:\windows\system32\drivers\lgusbbus.sys"+ "UsbDiag" "LGE Mobile USB Serial Port" "LG Electronics Inc." "c:\windows\system32\drivers\lgusbdiag.sys"+ "USBModem" "LGE Mobile Modem Support" "LG Electronics Inc." "c:\windows\system32\drivers\lgusbmodem.sys"+ "viaagp1" "VIA NT AGP Filter" "VIA Technologies, Inc." "c:\windows\system32\drivers\viaagp1.sys"+ "viamraid" "VIA RAID DRIVER FOR WINXP" "VIA Technologies inc,.ltd" "c:\windows\system32\drivers\viamraid.sys"+ "WDICA" "" "" "File not found: C:\WINDOWS\System32\Drivers\WDICA.sys"+ "ZTEusbmdm6k" "" "" "File not found: system32\DRIVERS\ZTEusbmdm6k.sys"+ "ZTEusbnmea" "" "" "File not found: system32\DRIVERS\ZTEusbnmea.sys"+ "ZTEusbser6k" "" "" "File not found: system32\DRIVERS\ZTEusbser6k.sys""HKLM\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Drivers32" "" "" ""+ "msacm.ac3filter" "" "" "c:\windows\system32\ac3filter.acm"+ "msacm.iac2" "Indeo® audio software" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\iac25_32.ax"+ "msacm.l3acm" "MPEG Layer-3 Audio Codec for MSACM" "Fraunhofer Institut Integrierte Schaltungen IIS" "c:\windows\system32\l3codeca.acm"+ "msacm.sl_anet" "Audio codec for MS ACM" "Sipro Lab Telecom Inc." "c:\windows\system32\sl_anet.acm"+ "msacm.trspch" "DSP Group TrueSpeech Audio Codec for MSACM V3.50" "DSP GROUP, INC." "c:\windows\system32\tssoft32.acm"+ "vidc.cvid" "Cinepak® Codec" "Radius Inc." "c:\windows\system32\iccvid.dll"+ "vidc.iv31" "" "" "c:\windows\system32\ir32_32.dll"+ "vidc.iv32" "" "" "c:\windows\system32\ir32_32.dll"+ "vidc.iv41" "Intel Indeo® Video 4.5" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\ir41_32.ax"+ "vidc.iv50" "Intel Indeo® video 5.10" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\ir50_32.dll""HKLM\Software\Classes\Filter" "" "" ""+ "Indeo® video 4.4 Compression Filter" "Intel Indeo® Video 4.5" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\ir41_32.ax"+ "Indeo® video 4.4 Decompression Filter" "Intel Indeo® Video 4.5" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\ir41_32.ax""HKLM\Software\Classes\CLSID\{083863F1-70DE-11d0-BD40-00A0C911CE86}\Instance" "" "" ""+ "AC3Filter" "ac3filter" "" "c:\program files\ac3filter\ac3filter.ax"+ "ACELP.net Audio Decoder" "ACELP.net Audio Decoder" "Sipro Lab Telecom Inc." "c:\windows\system32\acelpdec.ax"+ "CoreAAC Audio Decoder" "" "" "File not found: C:\Documents and Settings\nn\Application Data\Smilebox\CoreAAC.ax"+ "DivX Decoder Filter" "DivX® Decoder Filter" "DivX, Inc." "c:\windows\system32\divxdec.ax"+ "Gretech AAC Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech ASF Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech AsfEx Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech Audio Filter" "" "" "d:\gomplayer\gaf.ax"+ "Gretech AVI Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech FLV Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech MKV Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech MP3 Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech MP4 Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech MPEG Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech MPEG Source Filter2" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech Network(AVI) Filter" "" "" "d:\gomplayer\gnf.ax"+ "Gretech Network(FLV) Filter" "" "" "d:\gomplayer\gnf.ax"+ "Gretech Network(GOM) Filter" "" "" "d:\gomplayer\gnf.ax"+ "Gretech Network(OGG) Filter" "" "" "d:\gomplayer\gnf.ax"+ "Gretech Network(SHOUTcast) Filter" "" "" "d:\gomplayer\gnf.ax"+ "Gretech OGG Source Filter" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech OGG Source Filter2" "" "" "d:\gomplayer\gsfu.ax"+ "Gretech Video Filter" "" "" "d:\gomplayer\gvf.ax"+ "Indeo® audio software" "Indeo® audio software" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\iac25_32.ax"+ "Indeo® video 5.10 Compression Filter" "Intel Indeo® video 5.10" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\ir50_32.dll"+ "Indeo® video 5.10 Decompression Filter" "Intel Indeo® video 5.10" "Intel Corporation" "c:\windows\system32\ir50_32.dll"+ "MP4 Source" "" "" "File not found: C:\Documents and Settings\nn\Application Data\Smilebox\MP4Splitter.ax"+ "MP4 Splitter" "" "" "File not found: C:\Documents and Settings\nn\Application Data\Smilebox\MP4Splitter.ax"+ "MPEG Audio Decoder (MAD)" "Mpeg Audio Decoder for DirectShow, based on libmad" "Gabest" "d:\gomplayer\mpeg2\mpadecfilter.ax"+ "MPEG Layer-3 Decoder" "MPEG Layer-3 Audio Decoder" "Fraunhofer Institut Integrierte Schaltungen IIS" "c:\windows\system32\l3codecx.ax"+ "Mpeg2Dec Filter" "MPEG-1/2 Decoder Filter for DirectShow" "Gabest" "d:\gomplayer\mpeg2\mpeg2decfilter.ax"+ "MPEG4 Video Source" "" "" "File not found: C:\Documents and Settings\nn\Application Data\Smilebox\MP4Splitter.ax"+ "MPEG4 Video Splitter" "" "" "File not found: C:\Documents and Settings\nn\Application Data\Smilebox\MP4Splitter.ax"+ "SB MP3 Encoder" "" "" "File not found: C:\Documents and Settings\nn\Application Data\Smilebox\MP3Encoder.dll"+ "SB MP3 Writer" "" "" "File not found: C:\Documents and Settings\nn\Application Data\Smilebox\MP3Writer.dll"+ "WIA Stream Snapshot Filter" "WIA Stream Snapshot Filter" "MyCompanyName" "c:\windows\system32\wiasf.ax"+ "XviD MPEG-4 Video Decoder" "" "" "c:\windows\system32\xvid.ax""HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify" "" "" ""+ "!SASWinLogon" "" "" "File not found: D:\SASWINLO.DLL"+ "AtiExtEvent" "" "" "c:\windows\system32\ati2evxx.dll" Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 За съжаление компютъра ви вече е много слаб и трябва да подмените с нов. Видео клиповете ви дропят, тъй като флаш плеърът е по-сложен, проектиран за новото поколение компютри. Смяната с по-стар плеър ще поправи дропенето, но ще загубите функционалността на вградения в YouTube плеър - губене на бутони, обекти, контрол и интерактивност. Така плеъра става неуправляем. Необходимостта от последния флаш плеър е наложаща, но той изисква и нов компютър. Казано иначе - компютъра ви остаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 2, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Ами на мен това, че ми е стар компютъра ми е ясно, разбира се, но няма да тръгвам сега заради един YouTube да си купувам нов компютър при положение, че всичко останало си ми е наред... Сигурно трябва да има някаква алтернатива? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 От доста време клиповете в YouTube не ми зареждат като хората. Преди вървяха без никакъв проблем. От повече от месец насам, обаче, клиповете са някакси на пресекулки, не е точно прекъсване, клипа всъщност си върви, но и звука и картината са на пресекулки като от развален касетофон. От време на време, но много рядко, се оправяше, но после пак така. Ако гледам клип от YouTube, който е споделен във Facebook примерно, върви без проблем, но когато същия го гледам от сайта, тогава прекъсва. Клипове от други сайтове като Vbox7, примерно, ми вървят без проблем, само с YouTube е така. YouTube беше един от сайтовете, които ползвах най-често, как да оправя проблема?Опитайте например с Google Chrome, като ако и там насичат, изпълнете следните стъпки: http://bgextensions....ане-на-клипове/ Ако ли пък не, то може да пробвате и на Opera HTML5 Video: http://www.youtube.com/testtube Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Опитайте например с Google Chrome, като ако и там насичат, изпълнете следните стъпки: http://bgextensions....ане-на-клипове/Да де той обяснява че гледа клиповете със Опера. А тя използва системният плеар. Ти сега му казваш да си изключи вграденият от Хрома плеар и да ползва същият системен който със Операта му лагва.Не е ли по добре да не изключва нищо, и така да пробва със Хрома. Поне ще е друг плеар.Ако и тогава не върви, няма да е лошо и да си смени и плеара със по стара версия. Избора може да го направи от тук:http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.htmlСъщо може и със по стара версия на браузъра да се пробва. Например тази:http://softvisia.com/download.php?view.3244 Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Да де той обяснява че гледа клиповете със Опера. А тя използва системният плеар. Ти сега му казваш да си изключи вграденият от Хрома плеар и да ползва същият системен който със Операта му лагва.Не е ли по добре да не изключва нищо, и така да пробва със Хрома. Поне ще е друг плеар.За Opera съм предложил и друг вариант, който всъщност може да се опита и на Chrome и FireFox разбира се, а за Хром и аз му казвам да си пробва с нормален хром,и самоако и там насичат да изключи вграденият... не е лошо да се пробва всичко. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 За Opera съм предложил и друг вариант, който всъщност може да се опита и на Chrome и FireFox разбира се, а за Хром и аз му казвам да си пробва с нормален хром,и самода изключи вграденият... не е лошо да се пробва всичко.Извинявай, неправилно съм те разбрал.Към автора: Няма да е лошо да си деинсталираш Малваре, Спиваре, и Систем Кач. Ще му помогнеш на компютъра. А те са безполезни да са винаги инсталирани. Стига ти Авира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 няма да е лошо и да си смени и плеара със по стара версия.... и със по стара версия на браузъра Аз му казвам, че е лошо, ти му казваш, че няма да е лошо. Нали това обясних по-горе, че ще загуби пълната функционалност с YouTube. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Аз му казвам, че е лошо, ти му казваш, че няма да е лошо. Нали това обясних по-горе, че ще загуби пълната функционалност с YouTube.Така е. Ще загуби пълната функционалност, но поне ще може да гледа. Нали и за това пита самият автор. Сигурно трябва да има някаква алтернатива? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Най-добрата алтернатива е подмяна на щайгата с нова. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Ами на мен това, че ми е стар компютъра ми е ясно, разбира се, но няма да тръгвам сега заради един YouTube да си купувам нов компютър при положение, че всичко останало си ми е наред... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Dreamer Публикувано Февруари 2, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Благодаря ви, инсталирах малко по-стара версия 11.5.502.135 и вече вървят добре! Не забелязвам да съм загубила някоя от функциите, всичко е постарому. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Февруари 2, 2013 Report Share Публикувано Февруари 2, 2013 Няма да е заради един флаш разбира се. С новия компютър ще се радва на мигновенно и светкавично инсталиране на Windows ОС само за стотна от секундата, без допълнителна врътня да мисли за инсталация на Нетфрейм, Видео драйвър, PDF четец, Браузър, Флаш плеър, Антивирусна... ще купи антивирусна за 70 лв. с лиценз за 1 година, а вместо това ще получи антивирусна за вечно използване + ОС Windows. И като още един плюс - ще му работят всички атрактивни програми + този въпросен флаш. Ако смята, че стария компютър му е вечен - да заповяда, мене не ми пречи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост