petyo_petrov92 Публикувано Януари 31, 2013 Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Здравейте, преди 2 дена една близка ми донесе да и преинсталирам Windows-a, с оплаквания че компютъра не може да се включи. Започнах да инсталирам Windows 8 и ми изписа грешка с номер 0x80070057, тогава започнах да инсталирам Windows 7 излизна ми същата грешка. Същото се получи и на Windows Vista и на Windows XP. Понеже съм инат пробвах и с Linux. За да незапочнете да ме обвинявате, че не съм потърсил в Google, дори открих къде се крие проблема, но немога да го премахна. http://support.micro...xItMyselfAlways - това е обяснението и решението на проблема. Бих Ви помолил, ако можете да ми кажете как да ги изтрия тези 4 файла, като няма операционна система(и немога да къча никаква)? И по-важното къде и как да ги намеря!?! Благодаря предварително на всички!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
VIS Публикувано Януари 31, 2013 Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Здравей,да те попитам къде точно при инсталацията ти я дава тази грешка, на кой точно етап ?Според мен това решение, което си намерил е когато се опитваш да обновиш вече инсталирана система, тъй като са посочени 4 регистъра, които ти нямаш, тъй като все още нямаш ОС.Можеш да опиташ да изтриеш дяла, на който ще инсталираш и да го създадеш наново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
petyo_petrov92 Публикувано Януари 31, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Самата грешка се получава от това че диска неможе да се форматира. Дава ми посочената грешка почти веднага като започне да се инсталира (след като съм задал всичко: ключ; дисково простронство и т.н.). Нали започва първоначално да прехвърля данни и още на 0% ми я дава. Ще погледна коя грешка ми изписваше при инсталацията на XP, защото и там стигаше до Setup Windows и показваше някаква системна грешка. Утре ще кажа точно коква беше! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Февруари 1, 2013 Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 Здравейте, преди 2 дена една близка ми донесе да и преинсталирам Windows-a, с оплаквания че компютъра не може да се включи. Започнах да инсталирам Windows 8 Тук не става ясно как не се включва а си започнал инсталация. Сигурно си имал предвид, не зарежда ОС.Ако е така то прилича на проблем със твърдият диск. Като за начало можеш да пробваш, дали кабелите до него са закачени правилно. Можеш да ги почистиш и пак да ги включиш.Ако продължава със същата грешка, ще трябва да се тества диска със някое Live CD. Добре е да се направи сканиране със HD Tune. Да се види за лоши сектори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост