hulk Публикувано Януари 30, 2013 Report Share Публикувано Януари 30, 2013 Здравейте,имам следният проблем. когато включвам лаптопа логото на сони ми светва в червено за 2 сек. и после екрана става много много тъмен но си зарежда и работи под Win (вижда се когато го осветя с фенерче).Свързан към външен монитор предава нормално.бях прочел,че има вероятност да е от инвертора и го смених но не помогна.Моля за компетентни съвети,благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 30, 2013 Report Share Публикувано Януари 30, 2013 По принцип, за подобни симптоми е най-вероятно, повредата да е в инвертора, както са ти казали. Инверторът, който си сложил, същия ли е, като предишния? Подсветката проверена ли е? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hulk Публикувано Януари 30, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2013 инвертора е едно към едно проверен, а подсветката не знам как да я проверя. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 31, 2013 Report Share Публикувано Януари 31, 2013 В общи линии, щом не става със смяна на инвертора, то ще трябва мониторът да се занесе на сервиз. Повредата явно не е толкова проста, а и се рискува да бъде повреден при невнимателна работа. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
hulk Публикувано Февруари 1, 2013 Author Report Share Публикувано Февруари 1, 2013 отворих екрана и видях ,че самата лампа свети в червено и сега си поръчах нова и ще се опитам да я сменя Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост