Stynba Публикувано Януари 30, 2013 Report Share Публикувано Януари 30, 2013 Здравейте,с TotalMedia Theatre 5 и CyberLink PowerDVD 12, се възпроизвежда 3D, но звука насича и изпреварва картината,картината върви добре, не забива.пробвах доста настройки и пак същата работа...Гледах в интернет, че може да се гледа 3D с The KMPlayer и MPC-HC, но не мога да го подкарам с тия програми.Ако някой може да ми помогне с настройките ще съм благодарен! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Януари 30, 2013 Report Share Публикувано Януари 30, 2013 Здравей Stynba,TotalMedia Theatre 5 - погледни тук, какво ти е нужно.CyberLink PowerDVD 12 - The KMPlayer - настройкиMPC-HC - упътване Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Януари 30, 2013 Report Share Публикувано Януари 30, 2013 Не засича, но звука ви върви нормално, а картината влачи. Компютъра е маломощен и се товари поради HD или тежък видео формат, свързан с трудната обработка на тежкото видео. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stynba Публикувано Януари 30, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 30, 2013 Пробвах настройката на The KMPlayer, но сега нито един филм не тръгва!за MPC-HC - MadVR е само за 32 битова ОС. Пробвах останалите настройки, но пак не го възпроизвежда в 3D, a в 2D Blu-ray,(филма Аватар)с който нямам никакъв проблем с възпроизвеждането в 2D Blu-ray! Аз ползвам 64 битова Windows 7 Home PremiumХардуера ми е:Процесор: AMD A4-3300MВидео: Radeon HD 6480G (вградено)Памет: 4 GB 1333MHz -Всички драйвъри и програми които използвам са последна версия!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stynba Публикувано Януари 31, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Направих настройките за MPC-HC с MadVR.Проблема е бил, че съм инсталирал 64 битовата версия на програмата,пробвах с 32 битовата и стана, но пак не възпроизвежда 3D!Рових се из нета и прочетох, че не можело да се гледа 3D с MPC-HC... Остава The KMPlayer, който възпроизвежда 3D, но не мога да го подкарам!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stynba Публикувано Януари 31, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Искам да попитам при евентуален ъпгрейд на паметта дали ще се възпроизвежда нормално или пак ще насича? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2013 Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Паметта играе много малка роля при възпроизвеждане. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stynba Публикувано Януари 31, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Знам, но мисълта ми е понеже видеото ми е вградено, и добавянето на още една плочка памет ще го ускори. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 31, 2013 Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Знам, но мисълта ми е понеже видеото ми е вградено, и добавянето на още една плочка памет ще го ускори.Не, няма. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост