kenshiro Публикувано Януари 28, 2013 Report Share Публикувано Януари 28, 2013 Здравейте! Скоро ми изгоря видеокартата - ati radeon 4850 HD 512 mb и сега ми се налага да си взема друга. Компютърът ми е от 2008 година с процесор AMD 4600+ duo 64 2.4 ghz. , но незнам какво ми е дъното и захранването. За сега съм се спрял на palit 620GT 1 gb SD3. Въпросът ми е дали тази карта има по-голяма консумация от предната ми и дали е по-мощтна? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 28, 2013 Report Share Публикувано Януари 28, 2013 За да разберете модела на дънната платка можете да използвате допълнителен софтуер като:AIDA64HWiNFOБез информация за модела на захранването обаче ще ни бъде трудно да оптимизираме избора на видеокарта. За целта ще е необходимо да отворите кутията на Вашата система и да проверете какви са точно характеристиките на захранващия блок. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Януари 28, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 28, 2013 В момента няма как да погледна, защото компютъра не е при мен, но колото до картите, ако може да ми кажете, коя от тях е по-мощтна от 2-те сама по себе си. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 28, 2013 Report Share Публикувано Януари 28, 2013 Слаба е избраната от теб GT 620, доста по-слаба от старата ти HD 4850. Като минимум сега трябва да бъдат GTX 650 или HD 7750. За по-мощни процесорът е слаб, няма да има смисъл с този процесор. За 100 лв. обаче няма как да се купи добра карта за игри, ако търсиш нещо евтино, трябват поне 170 лв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Януари 29, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2013 Да, нещо по-евтино търся в момента, защото пс-то ми е вече е старичко и не ми се влага в него. С тези карти, които ми препоръча, ще има ли подобрение, спрямо старата ми с този процесор? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
avalon72 Публикувано Януари 29, 2013 Report Share Публикувано Януари 29, 2013 Може би не, защото процесорът е слабичък. В някои игри може и да има. Новата видеокарта после ще се ползва на нов компютър. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
simo9129 Публикувано Януари 29, 2013 Report Share Публикувано Януари 29, 2013 Подкрепям горно мнение, че новата видео карта после може да се ползва на нов компютър.Също така ако не ти се дават толкова пари за HD7750 може да погледнеш и HD6670 GDDR5 която е около 130лв, но според менHD7750 си заслужава, още повече че разликата в цената е от порядъка на 30-40лв Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Януари 29, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 29, 2013 Разгледах показателите на HD 6670 1гб и ми направи впечатление, че е с доста ниска консумация, а и е на достъпна цена. Благодаря за съветите. Ако все пак някой има идеи и предположения, с интерес ще ги прочета. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост