Гост Zig Zag Публикувано Януари 31, 2013 Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Хостингите (безплатните) са до 200 MB. Някои по-наивни и драпащи за клиенти може да имат и по-голяма оферта. Но с GB (Гига Байтове) хостингите трият файла ти за някакво време. А ти искаш 16 пъти по-голямо! Това да ти не е хард диска? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 31, 2013 Report Share Публикувано Януари 31, 2013 Преди време, на мен и на още няколко души, ни се наложи да търсим максимално евтино място за качване на 6 GB бази с данни. След известно търсене, се оказа, че най-доброто и най-евтиното, което може да се намери е Google Диск. Цените за 1 месец надстройване до 25 GB място за съхранение са 2,5 долара, а за 100 GB са 5 долара месечно. Въпреки, че имам особено мнение за Cloud базираните неща (както е видно от подписа ми), се оказа, че това е най-добрият вариант, ако искаш файловете да са наистина защитени от физическо унищожаване. Единственият проблем може да е лицензионното споразумение, така че може да го прочетеш, и ако не ти допада, ще мислим друг вариант. Другият и по-добър вариант, за който ние се оглеждахме, беше файлов сървър, но поради това, че проекта беше и е хоби, нямаше необходимото финансиране за подобно начинание. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост