kitaen Публикувано Януари 27, 2013 Report Share Публикувано Януари 27, 2013 Здравейте,опитвам се да гледам един филм,който е на два AVI файла,но понеже имам субтитри в един srt файл искам да обединя филма,защото при преминаване на филма към втория файл субтитрите спират.Гледам филма от флашка на LED тв.Пробвах VirtualDub програмата,но ми дава тази грешка при качване на първия файл:"Couldn't locate the decompressor for format Xvid (unknown)Virtualdub requires a video for Windows (VFW) compatible codec to decompres video.DirectShow codecs,such as those used by Windows Media Player are not suitable." Имам субтитри също на два файла,но са .sub,а тв-то не ги разпознава.Опитах да ги конвертирам в .srt със SubtitleWorkshop4,но и там грешка:Unable to load. Може ли някакъв съвет?Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 29, 2013 Report Share Публикувано Януари 29, 2013 VirtualDub си е казала точно какъв е проблемът - липсва VfW кодек за Xvid. Накратко: ще трябва да инсталираш пълният Xvid кодек. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост