WingShot Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 Здравейте! Когато си натиснете "My Computer" по принцип по подразбиране ви излизат твърдите дискове, флопитата и т.н. но излизат като категории. Хардовете са отделени от сд-ромовете, или когато вкараш флашка и т.н. Вече незнам за кой път ми се прецаква това и се нареждат като в обикновена папка всички едно след друго без разграничение. Незнам дали успях точно да ви обясня какво имам предвид. Може ли някой да ми помогне и да ми каже как да го върна обратно. Благодаря много предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 Десен клик -> Arrange Icons By -> Show in Groups. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
WingShot Публикувано Януари 26, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2013 Десен клик -> Arrange Icons By -> Show in Groups.Не стана точно както исках... Някакъв друг вариант. Едит: Проблема е решен. Благодаря NightRaven. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост