marinow97 Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 SЗдравейте пак съм аз. Изтеглих си пак security task manager и ми открива някой съмнителни неща като например, че антивирусната ми е вирус може да звучи смешно, но е така ето снимка. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 И какво по-точно се изисква от нас? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Януари 26, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2013 Съвет как да го изчиста защото си нямам и напредстава какви вируси може да има в антивирусната и в energy managmenta Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Януари 26, 2013 Report Share Публикувано Януари 26, 2013 Съвет как да го изчиста защото си нямам и напредстава какви вируси може да има в антивирусната и в energy managmenta Ако нод-а ти е пиратски не вирус, а слон ще имаш..А освен това параноята те гони спайбот,нод,комодо..Имаш много стартирани сервизи Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Януари 26, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 26, 2013 Аха значи да не се притеснявам, нода нее пиратски. И благодаря EDIT: И ако можете да кажете, искам да махна половината стратирани неща, но мее страх защото незнам кое какво прави :Х Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 26, 2013 Report Share Публикувано Януари 26, 2013 Доста е трудно да кажем какво може да се махне, ако нямаме пълен списък с инсталираните приложения. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Януари 27, 2013 Report Share Публикувано Януари 27, 2013 Като те гледам как безцеремонно мориш компютъра си, може да кандидатстваш за работа в Майкрософт като тестер на стабилността на системата. От фирмата търсят такива, защото са рядкост и не знаят на какво да го подлагат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 27, 2013 Report Share Публикувано Януари 27, 2013 Изтеглете Autoruns Запазете файла на Вашия десктоп и го разархивирайте в директория по Ваше желание. Стартирайте програмата. Меню Options -> Filter Options... -> поставете отметка пред Hide Microsoft Entries. Запазете промените. Mеню File -> Refresh. Mеню File -> Save....Запазете файла, архивирайте го чрез софтуер по желание и го прикачете към следващия Ви коментар. Изтеглете MiniToolBox Запазете файла на Вашия десктоп. Стартирайте инструмента. Сложете отметки пред следните обекти:List Installed Programs Натиснете бутона Go.На Вашия десктоп ще се създаде log-файл – Result.txtМоля, прикачете въпросния файл към следващия Ви коментар. Изтеглете SecurityCheck. Запазете файла на Вашия десктоп. Стартирайте инструмента. Следвайте инструкциите, показани в новопоявилия се прозорец. Ще се създаде log-файл – checkup.txt, който ще се отвори автоматично.Моля, прикачете въпросния файл към следващия Ви коментар. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Януари 27, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2013 MiniToolBox неиска да ми направи log file. Изписва ми, че неможе да намери result.txt искате ли да създадете нов, цъкам на yes и ми излиза от нотепад unitiled и вътре няма нищо написано, пробвах да направя и result.txt, но пак същотото ми излиза.scan.rar Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 27, 2013 Report Share Публикувано Януари 27, 2013 Моля, стартирайте отново Autoruns и премахнете отметките пред следните обекти: http://i.imgur.com/DaqEaon.pnghttp://i.imgur.com/kDATtF3.png Виждам, че имате инсталиран CCleaner. В такъв случай може да го стартирате и да премахнете временните файлове, които са били създадени от операционната система и инсталирания софтуер. Версията на Adobe Flash Player не е актуална. Изтеглете и инсталирайте последната версия на софтуера оттук. Фрагментацията на системния партишън е доста сериозна. За да дефрагментирате твърдия диск може да използвате както вградения дефрагментатор, така и допълнителен софтуер. За целта ще препоръчам MyDefrag, като стартирате процеса на дефрагментация със зададен System Disk Monthly скрипт за системния партишън и Data Disk Monthly за останалите дялове. Забележка: Процесът на дефрагментация може да отнеме доста време. Виждам, че сте инсталирали Comodo Internet Security. Кои компоненти от съответния софтуерен пакет са били добавени към системата? Също така ще Ви посъветвам да деинсталирате Spybot - Search & Destroy. Софтуерът не лош, но и не блести с кой знае какви възможности. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Януари 27, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2013 Както винаги, спасяваш положението! Благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 27, 2013 Report Share Публикувано Януари 27, 2013 Отново ще задам следния въпрос: Виждам, че сте инсталирали Comodo Internet Security. Кои компоненти от съответния софтуерен пакет са били добавени към системата? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
marinow97 Публикувано Януари 27, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 27, 2013 Ами само geek budy, но аз го дейнсталирах, как да провея за други, защото в unnistal program ми излиза само geek budy пък знам, че бях инсталирал и още 2 и незнам как да ги видя, че да ги дейнсталирам. ЕДИТ: Процесора пак се бъгна :Х инсталнах machine care и се бъгна много силно почна да бръмчи сега ще я дейнсталирам :Х Edit: Процесора стой на 60 и нейска да мръдне спрях половината програми рефрешнах го дейнсталирвах програми и още стой на 60. Изтеглих си Absolute unnistaler и махнах неща който не ми трябват, но нейска да се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост