krasran Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 Наскоро ми се наложи да отворя видео файл на компютъра от типа " mms://62.204.132.106/2013-01-12-12-30 " който е реален и знам че има такъм видеозапис,но не можа да се отвори и браузъра ми дава съобщение "Адресът е от неразпознат или неподдържан тип",а преди време ми се отваряха подобни файлове и видеото си тръгваше.Използвам браузър Opera последна версия,опитвал съм и с други браузъри:Mozilla Firefox,Internet Explorer,но видеото не се отваря.Иначе няма проблем с гледане например на видео от www.vbox7.com или www.youtube.com.На какво ли се дължи този проблем?Трябва ли да запиша някаква помощна програма която да отваря подобни видеофайлове? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 При мен си го отваря с WMP и Mozilla.Имаш ли инсталирани кодеци? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Януари 25, 2013 Report Share Публикувано Януари 25, 2013 Отваря се. Браузъра пита дали да разреши отварянето с програмата Windows Media Player. Друг вариант - копираш адреса и поставяш в някакъв плеър, например VLC много обича този тип и му се радва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост