Jump to content

Проблем със субтитри

Препоръчан пост

Здравейте, кажете ми защо субтитрите не ми излизат на български език а на някакъв друг език като на арабски ето: http://prikachi.com/...24/5759124Z.jpg .... http://prikachi.com/...26/5759126B.jpg

Как мога да го оправям този проблем филмите ги гледам с BSPlayer.

Сподели другаде

Нещо не се получава правя го както пише там обаче субтитрите са пак същи а не на български... post-19856-0-94167700-1358678045_thumb.jpg после на Languages и отбелязвам отметката Install files for East Asian languages ми излиза е това нещо post-19856-0-92471600-1358678357_thumb.jpg и накрая в Advanced избирам Bulgarian и давам OK и ми показва това post-19856-0-82929600-1358678473_thumb.jpg къде трябва да го посоча точно?
Сподели другаде

Важно е само да избереш български език за не-Unicode програмите. При избор на български трябва да ти се каже, че файловете вече са налични на твърдия диск и че могат да се използват. Ако това не се случи, може би имаш инсталирана самоделка? В такъв случай ще трябва да поставиш инсталационния диск на Windows и да го посочиш, когато се изискат файловете.
Сподели другаде

Психо, нали вече ти казаха за самоделката! Защо го вкарваш диска като е самоделка? Търси си оригинален уиндоус и го инсталирай за да нямаш следващи въпроси от подобен род "това защо ми не работи, онова защо не работи". Защото задклавиатурното устройство не знае какъв уиндоус да използва, затова. :)

Погледни и пътя до CD-то дали отговаря. За всичко ли трябва някой да те побутва?

Сподели другаде