psiko Публикувано Януари 19, 2013 Report Share Публикувано Януари 19, 2013 Здравейте, кажете ми защо субтитрите не ми излизат на български език а на някакъв друг език като на арабски ето: http://prikachi.com/...24/5759124Z.jpg .... http://prikachi.com/...26/5759126B.jpgКак мога да го оправям този проблем филмите ги гледам с BSPlayer. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2013 Report Share Публикувано Януари 19, 2013 Промени регионалните си настройки за не-Unicode програми на български. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Януари 19, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2013 От къде трябва да ги променям? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 19, 2013 Report Share Публикувано Януари 19, 2013 Виж тук. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Януари 20, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Нещо не се получава правя го както пише там обаче субтитрите са пак същи а не на български... после на Languages и отбелязвам отметката Install files for East Asian languages ми излиза е това нещо и накрая в Advanced избирам Bulgarian и давам OK и ми показва това къде трябва да го посоча точно? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Важно е само да избереш български език за не-Unicode програмите. При избор на български трябва да ти се каже, че файловете вече са налични на твърдия диск и че могат да се използват. Ако това не се случи, може би имаш инсталирана самоделка? В такъв случай ще трябва да поставиш инсталационния диск на Windows и да го посочиш, когато се изискат файловете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
psiko Публикувано Януари 20, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Вкарам инсталационния диск на Windows и почва да прехвърля някакви файлове и спира един момент и излиза точно това Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Психо, нали вече ти казаха за самоделката! Защо го вкарваш диска като е самоделка? Търси си оригинален уиндоус и го инсталирай за да нямаш следващи въпроси от подобен род "това защо ми не работи, онова защо не работи". Защото задклавиатурното устройство не знае какъв уиндоус да използва, затова. Погледни и пътя до CD-то дали отговаря. За всичко ли трябва някой да те побутва? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 Прозорецът на снимката, която даваш, не те вълнува. Интересува те менюто на подпрозорец Advanced, не Languages. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост