Stoyns Публикувано Януари 18, 2013 Report Share Публикувано Януари 18, 2013 Здравейте, разполагам с лаптоп ASUS x52j на който му инсталирам въпросния Windows. Днес когато го включих, едвам зареди Windows, после едвам се зареди десктопа, и после която и програма да включа ми изписваше "This program has stoped working" Това с всичко! След това реших че нещо е станало и го реснах.След рестартирането ми исписа Launch startup repair (recommended) или Start Windows normal, и аз реших да си цъкна да е нормал.Окей обаче до самия WIndows стигнеше ли, край, син екран и край.Викам ще преинсталирам Windows.Свалям си Windows , записвам си го, пускам на лаптопа, и на 13% - 14% бам error 0x80070570 Чудих се какво е, и не успях да го измисля, потърсих из нета, нищо не помогна. Най-накрая свалих хард диска на лаптопа, боцнах го на настолния комп, инсталирах си Windows , включвам, BOOTMGR missing -.- , хайде из нета пак на пътешествие, е, след 4-5 рестарта стигнахме до споразумение, да не го показва.И радостен вече пускам зарежда ми windows стига до 1 положение, и бам рестарт.Пускам на рестарта и стигам до Start repair или Start windows нормал, всъщност от където започнах, но с нов Windows. Ето видео което направих на бързо http://www.youtube.com/watch?v=X3_fWZgT8kU . До там стигнах и вече ме навява мисълта че Ram-та е изгоряла.Пуснах LiveCD, нищо не буутва, само Мемори теста тръгна.Ето и резултатите от Мemtest86+http://www.youtube.com/watch?v=ECeJP9N5Z-M&feature=youtu.be Сложих друг хард диск от лаптоп с инсталиран windows , включи се, логнах се, тръгнах да пускам нещо, и веднага някакъв проблем с меморито, след малко син екран и край. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 18, 2013 Report Share Публикувано Януари 18, 2013 За жалост наистина изглежда, че паметта е дефектирала (изгоряла е универсална думичка, която се използва погрешно почти винаги). Ще е добре да тестваш тази памет на друг лаптоп (за всеки случай) и/или да тестваш с друга памет на твоя лаптоп. Ако е повече от една платка, можеш да махнеш някоя и да тестваш отново, защото е възможно само една да е дефектна. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoyns Публикувано Януари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2013 Ами само една е друга нямам, решил съм да взимам една 4-ка , че е по-евтино Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Stoyns Публикувано Януари 21, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 21, 2013 Темата може да бъде затворена, спрабих се с проблема. Мерси за помоща, от рам паметта беше Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост