panevdd Публикувано Януари 19, 2013 Report Share Публикувано Януари 19, 2013 Драйверите можеш да изтеглиш от сайта на производителя на дъното. За Windows XP 32bit примерно е този. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gdvl Публикувано Януари 19, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2013 и със помоща на горепосочената програма го вграждам във диска с хп-то нали така . само името ме притеснява защо пише нвидиа? малко тъп въпрос ама да не взема да омажа диска по този начин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 19, 2013 Report Share Публикувано Януари 19, 2013 Няма как да "омажеш" диска - ако драйверите не са за това дъно просто Windows няма да "види" SATA контролера (съответно - няма да "види" и твърдия диск).Чипсета на дъното ти е на nVidia, затова и драйверът е техен.Ако компютъра има флопи, можеш да не си играеш да вграждаш драйверите - запиши ги на дискета и си ги ползвай така. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gdvl Публикувано Януари 19, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 19, 2013 за съжаление няма фопи и ще се мъча да ги вградя малко по късно и ако всичко мине успешно ще пиша резултата какъе бил.имам един лаптоп под ръка ще се мъча там да вградя драйвера че на това убунто всичко ми е мъгла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Януари 19, 2013 Report Share Публикувано Януари 19, 2013 за съжаление няма фопи и ще се мъча да ги вградя малко по късно и ако всичко мине успешно ще пиша резултата какъе бил.имам един лаптоп под ръка ще се мъча там да вградя драйвера че на това убунто всичко ми е мъгла.С nLite можеш да вградиш драйвера, но трябва да имаш подходящият inf за текстовата част на Windows Setup-а. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gdvl Публикувано Януари 20, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2013 С nLite можеш да вградиш драйвера, но трябва да имаш подходящият inf за текстовата част на Windows Setup-а. тоест трябва да вградя още нещо ли че не разбрах какво е това инф. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gdvl Публикувано Януари 20, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 20, 2013 нямам думи да ви опиша колко съм ви благодарен за помоща и отделеното време.след като вградих драйвера инсталацията разпозна диска инатлирах и сега ви пиша от новото хп.всичко мина като по вода.още веднъж големи благодарности приятели. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Януари 20, 2013 Report Share Публикувано Януари 20, 2013 тоест трябва да вградя още нещо ли че не разбрах какво е това инф.inf-а е част от драйвера, който трябва да интегрираш. Посочваш inf-а в nLite, интегрираш го в Windows-а... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост