eHoT4e Публикувано Януари 13, 2013 Report Share Публикувано Януари 13, 2013 Здравейте, до преди няколко дена лаптопа ( ASUS X50SL ) си работеше нормално докато онзи ден когато го включих уифи-то го даваше с червен хикс и не намира никакви мрежи ( а има активни ) Забелязах че лампичката за УиФи-то не свети и го пуснах. Светна лампичката но никаква промяна. С Уиноус 7 съм и когато дам за поправяне на проблема ми изписва че картата е изключена. Във девайс мениджъра ми изписва, че устройството работи нормално. Въпроса ми е мога ли да включа картата по друг начин освен с комбинацията от клавиши ? И друг проблем който ми даде по едно и също време - лампата за батерията не свети ( все едно не е вкл. зарядно ) а в същото време си зарежда нормално лаптоп-а. П.П. Забравих да спомена, че го преинсталирах, но проблема си остава. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
panevdd Публикувано Януари 13, 2013 Report Share Публикувано Януари 13, 2013 Казваш, че индикатора на батерията не свети... да не би Windows да не отчита включеното зарядно и затова да изкючва безжичния адаптер? Провери опциите на захранването в Контролния панел. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
miroslavm Публикувано Януари 13, 2013 Report Share Публикувано Януари 13, 2013 Здравейте, до преди няколко дена лаптопа ( ASUS X50SL ) си работеше нормално докато онзи ден когато го включих уифи-то го даваше с червен хикс и не намира никакви мрежи ( а има активни ) Забелязах че лампичката за УиФи-то не свети и го пуснах. Светна лампичката но никаква промяна. С Уиноус 7 съм и когато дам за поправяне на проблема ми изписва че картата е изключена. Във девайс мениджъра ми изписва, че устройството работи нормално. Въпроса ми е мога ли да включа картата по друг начин освен с комбинацията от клавиши ? И друг проблем който ми даде по едно и също време - лампата за батерията не свети ( все едно не е вкл. зарядно ) а в същото време си зарежда нормално лаптоп-а. П.П. Забравих да спомена, че го преинсталирах, но проблема си остава.А бутона за включване на wifi отстрани на лаптопа пусна ли го ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост