CrAzY_24 Публикувано Януари 12, 2013 Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Здравейте. Нов съм във форума и имам проблем който не мога да разреша надявам се да ми помогнете проблемът е че когато натисна иконата за инсталация на (sony vegas pro 11.0) ми излиза един прозорец на който пише '' Vegas Pro 11.0 is already installed. If you want to reinstall the application,please unistall the existing version before reinstalling'' аз го разбирам така че програмата е инсталирана и ако искам да го инсталирам трябва да изтрия старата инсталация но проблемът е че никъде не мога да открия програмата инсталирана нито знам как мога да открия стари инсталации или по точно къде да ги открия и как да ги премахна Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Януари 12, 2013 Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Влез в Control Panel-----> Programs-----> Programs and Features, намери програмата и я деинсталирай. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 12, 2013 Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Ако това не помогне, изтегли и инсталирай Windows Installer CleanUp Utility. Стартирай го, в прозореца маркирай всички редове на Sony Vegas Pro и кликни Remove. След това опитай да инсталираш приложението. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
CrAzY_24 Публикувано Януари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Благодаря ви оправих се като влезнах в programs and features и изтрих инсталациите Мерси от ново Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост