Night_Raven Публикувано Август 8, 2013 Report Share Публикувано Август 8, 2013 1. Без да закупиш съответните продукти и да ги тестваш на практика, не.2. В такъв случай можеш да опиташ с допълнителната карта за USB. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 9, 2013 Author Report Share Публикувано Август 9, 2013 1. Ами, аз имам и харда, и мишката. Имах предвид някакъв "безопасен" тест или пък някой да ме увери, че няма да има проблем.2. А, има ли някакъв начин да тествам сегашните? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 9, 2013 Report Share Публикувано Август 9, 2013 1. Не мисля.2. Освен просто да свързваш различни устройства и да следиш как се държат, друго не се сещам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 10, 2013 Author Report Share Публикувано Август 10, 2013 1. Не мислиш какво?2. А, някакъв софтуер (не очаквам да е напълно точно, но все пак), с който да тествам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 12, 2013 Report Share Публикувано Август 12, 2013 1. Не мисля, че има някакъв конкретен тест, който да направиш и да установиш окончателно дали ще има или няма проблеми.2. Не знам такъв. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 12, 2013 Author Report Share Публикувано Август 12, 2013 1. А, тогава какво имаше предвид под "да ги тестваш на практика"? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 13, 2013 Report Share Публикувано Август 13, 2013 Просто да си работиш с тях. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 14, 2013 Author Report Share Публикувано Август 14, 2013 Вероятно ще си търся нова мишка.А, имаш ли идея какви могат да са евентуалните проблеми, ако остана със сегашната? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2013 Report Share Публикувано Август 15, 2013 За жалост не. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Август 15, 2013 Author Report Share Публикувано Август 15, 2013 А, според теб дали е възможно да има изтрити файлове, но само частично? Т.е., файлът да не е изтрит, но да липсват данни от него (например няколко секунди от песен). От това сякаш ме е страх най-много. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Август 15, 2013 Report Share Публикувано Август 15, 2013 Силно се съмнявам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост