doktor_haus Публикувано Януари 11, 2013 Report Share Публикувано Януари 11, 2013 здравеите проблема ми е следния,из4езна ми лангуе бара от лентата за зада4и и не мога да пи6а на кирилица нито да я слоjа обратно в лентата на зада4и,пробвах сас вазтановяване на системата не стана,опитах сас инструмента на венцислав и пак не стана,и ве4е се 4удя какво да правя,а не ми се слага флех тъпе заради това Послепис : използвам абв кирилизатор за6тото не ми работи кирилицата и заради това е такаво гадно написано,4ак и аз се дразня... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 11, 2013 Report Share Публикувано Януари 11, 2013 Пробвай с:Control Panel/Regional and language options/Languages/Details/Advanced.....да няма отметка на" Turn off advancet text sevices"т.е.Контролен панел/Регионални и езикови опции/Езици/Подробни данни/Разширени.....без отметка на "Изключи разширените текстови услуги"...успех...или търсиш "LangBar.reg" ...от "някъде"(интернет или приятели) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Януари 11, 2013 Report Share Публикувано Януари 11, 2013 здравеите проблема ми е следния,из4езна ми лангуе бара от лентата за зада4и и не мога да пи6а на кирилица нито да я слоjа обратно в лентата на зада4и,пробвах сас вазтановяване на системата не стана,опитах сас инструмента на венцислав и пак не стана,и ве4е се 4удя какво да правя,а не ми се слага флех тъпе заради това Послепис : използвам абв кирилизатор за6тото не ми работи кирилицата и заради това е такаво гадно написано,4ак и аз се дразня... Привет, именно заради този проблем който ми се случваше многократно, с Windows XP - аз ползвах услугите на флекс-тайп - колкото и да пишат негативно за тази програма, тя решаваше проблема ми..... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
doktor_haus Публикувано Януари 11, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 11, 2013 Пробвай с:Control Panel/Regional and language options/Languages/Details/Advanced.....да няма отметка на" Turn off advancet text sevices"т.е.Контролен панел/Регионални и езикови опции/Езици/Подробни данни/Разширени.....без отметка на "Изключи разширените текстови услуги"...успех...или търсиш "LangBar.reg" ...от "някъде"(интернет или приятели) ей мерси стана благодаря Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост