ozic Публикувано Януари 11, 2013 Report Share Публикувано Януари 11, 2013 Имам няколко въпроса за YouTube: 1. Как да разбера дали имам създаден канал?2. Как се създава и трие даден канал?3. Как да променя името и настройките на текущ канал?4. Колко канала имам право да създам? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Януари 12, 2013 Report Share Публикувано Януари 12, 2013 От тук можеш да видиш канала си: , а от тук можеш да променяш настройките му за другите два въпроса не съм запознат. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Януари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Аз ги нямам тези настройки. Самият интерфейс ми е друг. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Януари 12, 2013 Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Аз ги нямам тези настройки. Самият интерфейс ми е друг. Дай снимки. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gogulef Публикувано Януари 12, 2013 Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Имаш ли профил в you tube?И да не си качвал клипове пак си имаш "канал".Влезнал ли си в профила? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Януари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Оправих се . Имало една стрелка в горния десен ъгъл. Натиснах я и се пови падащо меню и стана както на снимките. Благодаря! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ozic Публикувано Януари 12, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 12, 2013 Сега се появи друг проблем. Имам профил в Google+ и канала от YouTue използва това име. Как мога да сменя само името, което да се показва на канала? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост