lozan1 Публикувано Януари 7, 2013 Report Share Публикувано Януари 7, 2013 Здравейте,Нуждая се от преносим скенер, който да сканира най-много до формат А4.Разглеждах в интернет, предлагат се масово марки и модели (неизвестни, поне на мен) с цени от 120 лв. на горе. Бюджета ми е до 200 лв. Може ли да ми предложите изпитан вариант? Благодаря предварително. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Януари 8, 2013 Report Share Публикувано Януари 8, 2013 Здравей lozan1, аз имам слабост към тази марка, но няма да останеш разочарован. Като решението е твое.тук Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
lozan1 Публикувано Януари 8, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2013 Здравей lozan1, аз имам слабост към тази марка, но няма да останеш разочарован. Като решението е твое.тукБлагодоря, но може би не съм се изразил точно. Нуждая се от нещо такова:http://computerworld.bg/31873_mobilen_cveten_skener_na_mediatech_se_prevrushta_v_otlichno_pomagalo_za_studentiРаботи ли добре? Върши ли работа, или ще се наложи да го изхвърля през прозореца , на втория ден? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
as9993 Публикувано Януари 9, 2013 Report Share Публикувано Януари 9, 2013 Според мен, подобна техника трябва да се купува, единствено когато се търси мобилност, а не качество на услугата, в случая на сканирането. Нямам преки наблюдения на скенера от горния линк, но цената му е съпоставима с настолна машина, която обаче има далеч по-задоволително качество на сканираните изображения/текст. В резюме-ако наистина ти трябва скенерът да е преносим-да, но ако ще трябва да сканираш с високо dpi, например снимки-не е добра идея. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост