Jump to content

Препоръчан пост

Здравейте,

Нуждая се от преносим скенер, който да сканира най-много до формат А4.Разглеждах в интернет, предлагат се масово марки и модели (неизвестни, поне на мен) с цени от 120 лв. на горе. Бюджета ми е до 200 лв. Може ли да ми предложите изпитан вариант? Благодаря предварително.

Сподели другаде

Здравей lozan1, аз имам слабост към тази марка, но няма да останеш разочарован. Като решението е твое.

тук

Благодоря, но може би не съм се изразил точно. Нуждая се от нещо такова:

http://computerworld.bg/31873_mobilen_cveten_skener_na_mediatech_se_prevrushta_v_otlichno_pomagalo_za_studenti

Работи ли добре? Върши ли работа, или ще се наложи да го изхвърля през прозореца , на втория ден? :juggle:

Сподели другаде

Според мен, подобна техника трябва да се купува, единствено когато се търси мобилност, а не качество на услугата, в случая на сканирането. Нямам преки наблюдения на скенера от горния линк, но цената му е съпоставима с настолна машина, която обаче има далеч по-задоволително качество на сканираните изображения/текст. В резюме-ако наистина ти трябва скенерът да е преносим-да, но ако ще трябва да сканираш с високо dpi, например снимки-не е добра идея.
Сподели другаде