Jump to content

Мъки Windows XP

Течо

Препоръчан пост

Да съгласен съм с това но колкото и да пробвах просто започваше да буутва и след около 10 секунди изписваше това:

"Windows could not start because the following file is missing or corrupt: G:\minint\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM. You can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair."

И поради тази причина се наложи да прочета маса публикации и да направя по горе описаното!

На всеки е ясно че ако буутваше нямаше да се мъча толкова.

Имам четири рабитещи компа и това не ми е първата инсталация,превил съм и много по-големи бози но това ми се случи за пръв път!Моят домашен офис

Благодаря за отзивчивосста на всички колеги!!

Сподели другаде

Здравей Течо,

след като си пробвал и не става със CD, да може и да има някакъв проблем, би могъл да погледнеш тук за още едно предложение:

http://forums.softvisia.com/index.php/topic/15587-bootable-%d1%84%d0%bb%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0/

На мой познат не му работеше CD-то и го направих по описаният начин и нещата се случиха.

Сподели другаде

Ако пък нямаш опция за буут от флашка, пак можеш да буутнеш от нея като позваш Plop, записан на диск, от който да го заредиш и да избереш USB, след което тръгва инсталацията от флашката! За повече инфо по този въпрос виж това Ръководство "Създаване на bootable USB от друго bootable USB с Windows 7" в края на самата тема е писано за Plop ;)
Сподели другаде

Ако пък нямаш опция за буут от флашка, пак можеш да буутнеш от нея като позваш Plop, записан на диск, от който да го заредиш и да избереш USB, след което тръгва инсталацията от флашката! За повече инфо по този въпрос виж това Ръководство "Създаване на bootable USB от друго bootable USB с Windows 7" в края на самата тема е писано за Plop ;)

Това ми хареса!!! Майката му е четенето!
Сподели другаде