Течо Публикувано Януари 6, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 6, 2013 Да съгласен съм с това но колкото и да пробвах просто започваше да буутва и след около 10 секунди изписваше това:"Windows could not start because the following file is missing or corrupt: G:\minint\SYSTEM32\CONFIG\SYSTEM. You can attempt to repair this file by starting Windows Setup using the original Setup CD-ROM. Select 'r' at the first screen to start repair."И поради тази причина се наложи да прочета маса публикации и да направя по горе описаното!На всеки е ясно че ако буутваше нямаше да се мъча толкова.Имам четири рабитещи компа и това не ми е първата инсталация,превил съм и много по-големи бози но това ми се случи за пръв път!Моят домашен офисБлагодаря за отзивчивосста на всички колеги!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
novgradski Публикувано Януари 7, 2013 Report Share Публикувано Януари 7, 2013 Доста решения ти бяха предложени...смени си CD/DVD-то... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 7, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 7, 2013 Може би имаш право!Моето е LG BH10LS38, SATA и досега не ми е правило проблеми.Просто този път тази преинсталация ме подлуди! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
k0st4din Публикувано Януари 7, 2013 Report Share Публикувано Януари 7, 2013 Здравей Течо,след като си пробвал и не става със CD, да може и да има някакъв проблем, би могъл да погледнеш тук за още едно предложение:http://forums.softvisia.com/index.php/topic/15587-bootable-%d1%84%d0%bb%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%b0/На мой познат не му работеше CD-то и го направих по описаният начин и нещата се случиха. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen74.72 Публикувано Януари 7, 2013 Report Share Публикувано Януари 7, 2013 Ако пък нямаш опция за буут от флашка, пак можеш да буутнеш от нея като позваш Plop, записан на диск, от който да го заредиш и да избереш USB, след което тръгва инсталацията от флашката! За повече инфо по този въпрос виж това Ръководство "Създаване на bootable USB от друго bootable USB с Windows 7" в края на самата тема е писано за Plop Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Течо Публикувано Януари 8, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2013 Ако пък нямаш опция за буут от флашка, пак можеш да буутнеш от нея като позваш Plop, записан на диск, от който да го заредиш и да избереш USB, след което тръгва инсталацията от флашката! За повече инфо по този въпрос виж това Ръководство "Създаване на bootable USB от друго bootable USB с Windows 7" в края на самата тема е писано за Plop Това ми хареса!!! Майката му е четенето! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост