gabitoyy_vr Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Здравейте на всички,дано темата ми да е на правилното си място! Имам лаптоп Fujitsu Siemens Lifebook S7020,с операционна система ХП.Операционната система и необходимите драйвери са изтеглени от магазина,от който го купих.От известно време тъчпада започна да ми прави проблеми...Има 2 копченца,страницата да ходи нагоре,и едно копче страницата да ходи надолу.От известно време тези 2 копчета не работят изобщо.Ако съм в Интернет и натискам копчето(независимо горното или долното),започва да ми маркира страницата в Интернет напълно или наполовина..Също и самият тъчпад ,когато местя мишката,маркира каквото си поиска..Проблема се разрешава ,когато вляза в Меню Старт => Контролен Панел=>Мишка...И оттам само като цъкам на Buttons,Показалци,Опции на показалеца,Хардуер,Device Settings и бутоните му започват да действат..без да съм променяла каквито и да е било настройки..Просто ги разглеждам и се оправя...Незнам на какво се дължи,но е много гадно постоянно да влизам там,за да започнат да му действат копчетата...но въпреки това,самият тъчпад(мишката) си маркира от време на време ,каквото тя си поиска...2рият проблем ,който имам с него е следния-в лаптопа си имам около 5 песни,когато ги пусна,говорителите започват да дерат..макар,че е звука е увеличен съвсем малко! А когато влизам в vbox7 или youtube,този проблем с деренето го няма,без значение колко е увеличена дадената песен..Първоначално си помислих да не би да е нещо от самите песни,но и преди абсолютно същите песни съм ги слушала на лаптопа и не е имало никакъв проблем.Също така ако е било до песните,ще дере на 2-3 песни например,а не на 5-6 песни.Моля всеки да сподели мнението си,благодаря ви! Само да допълня не съм много запозната с компютърната техника и ако може да ми обясните като на по начинаещ.Благодаря за разбирането! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 2рият проблем ,който имам с него е следния-в лаптопа си имам около 5 песни,когато ги пусна,говорителите започват да дерат..макар,че е звука е увеличен съвсем малко! А когато влизам в vbox7 или youtube,този проблем с деренето го няма,без значение колко е увеличена дадената песен..Първоначално си помислих да не би да е нещо от самите песни,но и преди абсолютно същите песни съм ги слушала на лаптопа и не е имало никакъв проблем.Също така ако е било до песните,ще дере на 2-3 песни например,а не на 5-6 песни.Моля всеки да сподели мнението си,благодаря ви! Само да допълня не съм много запозната с компютърната техника и ако може да ми обясните като на по начинаещ.Благодаря за разбирането! Кой плеър ползваш? Пробвай да изключиш еквалайзера на плеъра. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Ако свържеш външна мишка, има ли проблеми? Под Safe Mode как е положението? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Януари 4, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Опитах с всички програми,който имам => Winamp,BS Player,Windows Media Player,но с всички проблема си остава С външна мишка не съм опитала,но предполагам няма да има проблем,проблема е само и единственно( поне така предполагам ) в тъчпада...или до някакви настройки...носих го в магазина ,от който го взех и ми казаха,че всичко е наред..и веднага след като се прибрах вкъщи,проблема си е един и същ...Можеш ли да ми обясниш какво е safe mode,понеже неразбирам много много Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Как е положението със слушалки? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Януари 4, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Няма проблеми със слушалките Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Марка и модел на колонките? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Януари 4, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Как мога да проверя марката и модела им? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 (Редактиран) Вижте кутията в която са били. Ако имате възможност да прикачите снимка на колонките. Редактиран Януари 4, 2013 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Януари 4, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Извинете за неразбирателството,но аз говоря за вградените тонколонки на лаптопа..Съжалявам за неправилният отговор,но със слушалки проблема е същия Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Пробвайте да смените драйвера на звуковата карта и вижте дали проблема ще го има. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
gabitoyy_vr Публикувано Януари 4, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Ще опитам,дано да е от него...повече ме притеснява проблема за тъчпада....дано да се оправи... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
fixxy Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 Здравейте съфорумници!Ако някой може да ми помогне ще съм му безкрайно благодарен.Мисля,че тази тема е подходяща за моя проблем.Имам Лаптоп АСУС К50АД.Снощи от като заспа сам и немога да го събудя.Пробвах какво ли не,но проблема си остана.Пробвах с рестарт,а изкючване на захранването,даже и опитах да БУУТ-на от диск и евнтуално да сменя "Софта",но нищо нестава.Като го пусна тръгват вентилаторите и нищо друго!Незнам какво да правя!Помогнете!!! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 5, 2013 Report Share Публикувано Януари 5, 2013 Изключете го от мрежата, махнете батерията за 5 минути. След което го включете. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Януари 8, 2013 Report Share Публикувано Януари 8, 2013 Можеш ли да ми обясниш какво е safe mode,понеже неразбирам много многоЗа да влезеш в Safe Mode, рестартирай системата, преди да започне зареждането на Windows натискай няколко пъти F8, ще се появи меню с избор на режими, от което избираш Safe Mode. Тествай дали ще има проблем с тъчпада и след това просто рестартирай системата отново, което ще я върне в нормален режим. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост