plamen789 Публикувано Януари 3, 2013 Report Share Публикувано Януари 3, 2013 Здравейте! Имам много странен прблем и не мога да разбера какво не правя като хората. Ще бъда благодарен ако някой може да ми помогне. Инсталирам си windows-a всичко върви идеално рестартира се и след писане на име,задаване да ъпдейтва всичко излиза екрана добре дошли и вместо да зареди десктопа изписва изключване, след което се рестартира,показва логото, след това надписа дали да зареди сд-то и пак се рестартира и повтаря само това действие. Та въпроса ми е защо след като всичко се инсталира и е ОК вместо да зареди десктопа той се рестартира и дотам. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
suchmo Публикувано Януари 3, 2013 Report Share Публикувано Януари 3, 2013 Провери си в биоса правилно ли си подредил след CD- то второ по приоритет да е диска с Windowsa!Изобщо си провери правилно ли ти разчита биоса дяловете на диска! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen789 Публикувано Януари 4, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Наредени са ми сд, хард диска и някакъв network boot след това. Лаптопа е чисто нов, не знам има ли някакво значение че до сега е нямал windows на него. Да няма някаква настройка в биоса или нещо такова? Единственото място където мога да бъркам нещо е в правенето на дяловете на харда. Като ги направя трябва ли да форматирам нещо или няма значение и нали създава диск със 100 мегабайта него да го пипам ли или не? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Наредени са ми сд, хард диска и някакъв network boot след това. Лаптопа е чисто нов, не знам има ли някакво значение че до сега е нямал windows на него. Да няма някаква настройка в биоса или нещо такова? Единственото място където мога да бъркам нещо е в правенето на дяловете на харда. Като ги направя трябва ли да форматирам нещо или няма значение и нали създава диск със 100 мегабайта него да го пипам ли или не?Щом е преинсталация, когато се стигне до момента на форматиране, избираш дяла със 100мб и им задаваш формат. След това избираш дела на който ще инсталираш, задаваш му формат, и продължаваш със стъпките за инсталиране, като кликнеш на Next. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
plamen789 Публикувано Януари 4, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Преди малко пробвах да инсталирам xp, след като натиснах да зареди диска, започна да зарежда файловете и след това ми излезна този надпис :Дали проблема не е по- скоро хардуерен? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Имах подобен проблем. Случайно да си сложил харда на друг компютър, да си сложил win и после да си го върнал? Може да имаш вируси в BOOT-сектора. Виж тук. Моя проблем го реших, като оставих компютъра за части. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Вероятността системата да е заразена в този случай е доста малка, особено след като потребителят не е имал възможността да работи нормално със системата. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Tihichko Публикувано Януари 4, 2013 Report Share Публикувано Януари 4, 2013 Наредени са ми сд, хард диска и някакъв network boot след това. Лаптопа е чисто нов, не знам има ли някакво значение че до сега е нямал windows на него. Да няма някаква настройка в биоса или нещо такова? Единственото място където мога да бъркам нещо е в правенето на дяловете на харда. Като ги направя трябва ли да форматирам нещо или няма значение и нали създава диск със 100 мегабайта него да го пипам ли или не? Привет, ако инсталирате Windows XP- задължително трябва да изтриете този дял от 100 мб. Иначе в последствие дава грешка. Ако нямате на харда си нещо ценно премахнете всички дялове и създайте нови. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост