avalon72 Публикувано Януари 8, 2013 Report Share Публикувано Януари 8, 2013 Вероятно затова са я продавали тази видеокарта, защото е започнала да прави проблеми. Може да са я пробвали с по-сериозен овърклок и тогава да е прекъснала пистата на платката, може и по други причини. Освен да пробваш да я запоиш с поялник и припой или да я носиш в някой сервиз да я запоят.38 A на 12-волтовата линия иска картата, ако тази линия е единична. Твоето захранване е с две 12 V линии, така че картата ще я захранва, но това ще му е максимума, тъй като от двете линии колко вата мощност дават да се черпи максимум - 360 W? Съвременните компютри се захранват предимно с 12 V и оттам черпят най-много, затова общата консумация на системата не бива да превишава тази мощност. С карта до 180 W това няма да се случи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cosmodisk Публикувано Януари 8, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 8, 2013 Истината е че идея си нямам как се е прекъснала шината, картата е в мен от доста време, по него време си беше още сносна и я поръчвах от чужбина (както и повечето неща които вземам за pc-тата) , проблема се появи точно след като изпушиха старото дъно и захранване, но по някакъв начин да окаси и pci слота е необяснимо за мен, по скоро нещо при слагане/вадене-то съм я прекъснал предполагам. Искам да избегна сервизите и затова до последно се мъча сам, относно захранването - да с 2 линии по 12v/20a е, предполагам едната линия е 6 пиновия PCI ,а другата - 4 пиновите молекси. Картата е закачена точно така, поради липса на 2-ри pci - едното за 6 пиновия и другото с преходник 2 x molex към 1 pci. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
cosmodisk Публикувано Януари 18, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 18, 2013 Може темата да я заключвате или изтривате, незнам как процедирате тук, мерси още веднъж на всички които удариха по рамо, шината днес я лепнах с токопроводимо лепило и картата е като нова - вече няма проблем със сини екрани, няма гадни лагове при HD клипове и HDMI порта си заработи, намери си tv-то веднага, и това само от една малка гадна прекъсната шиничка баси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост