Jump to content

Microsoft Visual C++ Runtime Library Abnormal Program termination

mitakasssss

Препоръчан пост

Нека да опитаме така.Влез във Диспечера на устройства. Натисни да се разклони дисплей адаптер.

Там където пише, Standart VGA Graphicts Adapter кликни два пъти Трябва ми следната страница със настройките:

http://prikachi.com/images.php?images/756/5688756b.jpg

Сподели другаде

Така, най после успях да го изтегля. Изтегли го от тук:

http://tranzit.dir.bg/load.php?id=Xb9eA7DwzyzZ8IDD1449238

Значи разархивираш и след това влизаш във папката. Най от долу има един сетъп. Кликаш върху него и следваш инструкциите по нататък.

А нещо което трябва да знаеш. Даже си го запиши някъде. Видео картата ти е / ATI Radeon X1200 Series /. Със това винаги можеш да си търсиш драйвери.

Сподели другаде

Защо е нужно да се сваля драйвера от някакво специално място и да се качва някъде другаде, след като трябва да го има на сайта на AMD и дори евентуално при нас (зависи коя точно карта е това, де)?

Добавено: ей го тук. Намира се за буквално 30 секунди.

Сподели другаде

Защо е нужно да се сваля драйвера от някакво специално място и да се качва някъде другаде, след като трябва да го има на сайта на AMD и дори евентуално при нас (зависи коя точно карта е това, де)?

Добавено: ей го тук. Намира се за буквално 30 секунди.

Намаше от къде да тръгна. Във Диспечера на устройствата пишеше само че е обикновенна VGA карта. А така няма как да намеря драйвер. Все пак, не съм много на ти със компютрите. Извинявам се ако съм збъркал.

Сподели другаде

Намаше от къде да тръгна. Във Диспечера на устройствата пишеше само че е обикновенна VGA карта. А така няма как да намеря драйвер. Все пак, не съм много на ти със компютрите. Извинявам се ако съм збъркал.

Не казвах, че методът ти на установяване каква точно е видео картата погрешен. Казвах, че след като си установил каква е тя, не беше необходимо да изтегляш драйвер от някъде и да го качваш другаде, защото нужният и актуален драйвер се намира на сайта на AMD (дал съм линк по-горе) и може да се изтегли от всички с добра скорост. Също така го имаме и при нас - тук.

Сподели другаде

Не казвах, че методът ти на установяване каква точно е видео картата погрешен. Казвах, че след като си установил каква е тя, не беше необходимо да изтегляш драйвер от някъде и да го качваш другаде, защото нужният и актуален драйвер се намира на сайта на AMD (дал съм линк по-горе) и може да се изтегли от всички с добра скорост. Също така го имаме и при нас - тук.

Виж, не ме разбра. Не съм със богат опит. След като намерих драйвера по неговата хардуерна идентификация, чак тогава можах да го определя за каква карта е.

Сподели другаде

Моделът на видео картата не си го установил от самия драйвер. Невъзможно е. Установил си го от Hardware Id. Мисълта ми беше, че след като си разбрал какъв е моделът, можеше просто да потърсиш в сайта на AMD и щеше да го намериш. Излишно усложняваш потребителите и себе си. :)

Да не говорим, че в за маркови хардуерни устройства могат да се използват програми от рода на AIDA64 Extreme Edition, които ще разкрият модела. Разпознаването по Hardware Id е валиден метод, но обикновено се използва за по-екзотичен, стар или re-branded OEM хардуер.

Сподели другаде