deannn Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Здравейте, От няколко дена имам един проблем за който немога да намеря решение. Когато кликна двапати върху дадена игра нищо не става. Показва ми на мишката че зарежда и до там. Ако може някой до ми помогне ще съм много благодарен . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
vanchev Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Това важи само за една игра или за всички ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deannn Публикувано Декември 30, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2012 За сега съм пробвал на 3 игри и един и същ проблем :( (Тези игри се цъкат онлине и са подобни). Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 (Редактиран) Десен клик на иконата на играта. Избирате Properties(Свойства)--> Compatibility--> поставяте отметка на Run this program in compatibility mode for: от падащото меню избирате Windows ME кликвате Apply и OK. Вижте дали ще стартира. P.S С каква операционна система сте? Редактиран Декември 30, 2012 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deannn Публикувано Декември 30, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Сега ми излезна ерор :( (Тhe exception unknown software exception (0xe0434352) occurred in the application at location 0xfcfaa54d. Така когато инсталирах проблемната игра на компютъра стартира без проблем, а когато пробвах на лаптопа не тръгва :(. Windows 7 64 бит на лаптопа, а на PC-то Windows 7 32 бит Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 (Редактиран) Системата сканирана ли е за зловреден код?Изпълнете следните стъпки:1. Изтеглете и инсталирайте NET.Framework 4.2. Изтеглете и инсталирайте Visual C++ x64. Редактиран Декември 30, 2012 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deannn Публикувано Декември 30, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Направих стъпките и да сканирал съм за вируси с Аваст, но нищо не намира.Windows 64 бит Но отново нетръгва :( случайно да имаш скайп ? Имам последна версия и на двете програми. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 (Редактиран) Изтеглете Malwarebytes Anti-Malware от тук.Стартирайте инсталационния файл и инсталирайте програмата.Уверете се, че са поставени отметки пред Update Malwarebytes Anti-Malware и Launch malwarebytes Anti-Malware.Програмата ще изтегли и инсталира автоматично наличните обновявания.Стартирайте програмата.Изберете Perform Quick Scan -> Scan.След края на сканирането, натиснете бутон OKНатиснете бутона Show Results, за да видите резултата от сканирането.Уверете се, че има отметки на всеки ред.Натиснете бутона Remove Selected.Програмата може да иска рестартиране. Ако поиска съгласи се и рестартирайВ Notepad ще бъде отворен лог -файл. Моля, прикачете файла към следващия коментар.Да, имам скайп. P.S Използвали ли сте някакви оптимизиращи регистратурата програми? Редактиран Декември 30, 2012 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deannn Публикувано Декември 30, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Така намерих 17 заразени фаила и ги премахнах единят който ми направи впечатление беше с името Trojan.... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Моля прикачете лог файла. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Night_Raven Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Премахни всички открити заразени обекти, не един. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deannn Публикувано Декември 30, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Ето и искания фаил mbam-log-2012-12-31 (00-23-38).txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 (Редактиран) Направете следните стъпки: СТЪПКА 1Изтеглете Kaspersky Virus Removal Tool.Запазете файла на Вашия десктоп.Стартирайте инструмента.Изберете SettingsПоставете отметка пред My Computer.Изберете опция Actions.Изберете радио-бутона пред Select action и поставете отметка пред Disinfect.НЕ маркирайте Delete if disinfection fails.Изберете Automatic Scan и натиснете бутона Start Scanning.След края на проверката изберете ReportИзберете Detected Threats -> Save.Запазете файла на десктопа и го прикачете. Инструмента се деинсталира автоматично. СТЪПКА 2Моля, изтеглете aswMBR. Прекратете работата на Аваст, както и на други антивирусни софтуери.Запазете файла на вашия десктоп.Стартирайте aswMBR.exeОт падащото меню посочете дял C:\ (както по-долу на снимката)Изберете Scan бутона.Когато проверката завърши, натиснете бутона save logЗапазете лог файла и го прикачете към следващия ви коментар. Редактиран Декември 30, 2012 от dan40o Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
deannn Публикувано Декември 30, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Заповядай aaaa.txt Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
dan40o Публикувано Декември 30, 2012 Report Share Публикувано Декември 30, 2012 Лог-файла от Kaspersky ми изглежда чист, изпълнете СТЪПКА 2. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост