swa5tica Публикувано Декември 27, 2012 Report Share Публикувано Декември 27, 2012 Добър вечер на всички колеги. Имам един въпрос, който ми се иска да разбера. Използвам Уиндоус 7, 32 бита и използвам вградената езикова подредба ( никакви шитове като шит тайп)... Само че имам едно желание. При Shift + Alt сменям между EN и BG, само че на режим BG има машинопис и фонетична подредба и не виждам с каква клавишна комбинация мога да сменям между BG машинопис и BG фонетична подредба. В момента тази клавишна комбинация, колкото и пъти да бъде натисната сменя между EN и BG. Не лош вариант е, ако може BG фонетична подредба и BG машинопис да бъдат отделни точно както са EN и BG, но отново не успях да го направя по този начин. Ако някой може да помогне, ще съм крайно благодарен. С уважение към всички, Поздрави Дейвид. ПП: Весели празници. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
barca_b0y Публикувано Декември 27, 2012 Report Share Публикувано Декември 27, 2012 Влез в Control Panel -----> Clock, Language, and Region. Кликни на "Region and Language", влез в поле "Keyboards and Languages" и кликни на "Change keyboards...". Влез в полето "Advanced Key Settings" и си избери с коя комбинация кои два езика да сменяш чрез "Change Key Sequence". Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Декември 27, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 27, 2012 Така мога да избирам между ctrl + нещо, а идеята ми е да не си чекна пръстите между трите подредби, а да става с една клавишна комбинация... Примерно. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
swa5tica Публикувано Януари 1, 2013 Author Report Share Публикувано Януари 1, 2013 Някакво решение? Никакво решение. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Януари 1, 2013 Report Share Публикувано Януари 1, 2013 Може да зададете и Alt + Shift + <number>. Това е единственият вариант, който присъства в самата операционна система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост