miazmatik Публикувано Декември 20, 2012 Report Share Публикувано Декември 20, 2012 Здравейте,имам въпрос относно Pot Player, напоследък на няколко пъти ми се случва като пусна HDTV релийз на филм на екрана да се появи информация за файла,например че е матроска, кои кодек използва плейъра, не ми е напълно ясно какво означава това, най-общо тези надписи се появяват със сини и червени букви докато тече филма, не мога да приложа снимка, защото не се случва всеки път като пусна филм,имате ли идея от какво е?Благодаря. Ще дам сниимка,ако пак се случи. Ползвам само Пот Плейър,нямам никакви инсталирани кодеци допълнително. Windows 7 Ultimate x 86 операционна система. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 21, 2012 Report Share Публикувано Декември 21, 2012 Здравейте,имам въпрос относно Pot Player, напоследък на няколко пъти ми се случва като пусна HDTV релийз на филм на екрана да се появи информация за файла,например че е матроска, кои кодек използва плейъра, не ми е напълно ясно какво означава това, най-общо тези надписи се появяват със сини и червени букви докато тече филма, не мога да приложа снимка, защото не се случва всеки път като пусна филм,имате ли идея от какво е?Благодаря. Ще дам сниимка,ако пак се случи. Ползвам само Пот Плейър,нямам никакви инсталирани кодеци допълнително. Windows 7 Ultimate x 86 операционна система.Такива ли? http://images.backata.com/image-D240_50D47858.jpgАко имаш това предвид, това се случва ако си натиснал по грешка Tab-че. Натискаш пак Tab-че и изчезват. В менюто можеш да ги намериш - десен бутон -> Профили/Опции. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост