f0rgetaA Публикувано Декември 15, 2012 Report Share Публикувано Декември 15, 2012 Здравейте имам проблем с вентилатора затегна явно е прегрял и започна да кача градусите и отстраних картата да не изгори. въпросът ми е дали е възможно да се смени само вентилатора а не да трябва да се закупува цяло охлаждане вентилатор с радиатора нови. Видеото е Nvidia Geforce 9800 gt 1 gb ddr3 256 bit , моля някой който разбира повече да помогне с мнение преди да я занеса в сервиз. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 15, 2012 Report Share Публикувано Декември 15, 2012 въпросът ми е дали е възможно да се смени само вентилатора а не да трябва да се закупува цяло охлаждане вентилатор с радиатора нови. Може да се смени само вентилаторът, който е прикрепен към радиатора на видеокартата. Трябва да имате предвид обаче, че това е фина работа и трябва да се внимава. Възможно най-евтеният вариант е закупуването и свързването на един 80 мм вентилатор, който би трябвало да поддържа нормални работни температури. Ако не замисляте скорошен ъпгрейд на видеокартата, то може да помислите за смяна на целия охладител, като по този начин ще осигурите максимално ниски работни температури, които ще доведат до удължаване живота на компонента. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
f0rgetaA Публикувано Декември 15, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2012 благодаря а ако пасне и се настрой скороста на вентилатора би трябвало да държи дормални температури мисля Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 15, 2012 Report Share Публикувано Декември 15, 2012 благодаря а ако пасне и се настрой скороста на вентилатора би трябвало да държи дормални температури мисля Би трябвало температурите да спаднат и да влязат в допустимите норми. Не е проблем да оставите регулирането на оборотите да бъде автоматично. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
f0rgetaA Публикувано Декември 15, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 15, 2012 благодаря още веднъж ще видя хората от сервиза какво ще ми кажат дано да се спрасят ще напиша след понеделник как ми се е развил случаят Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост