stonit Публикувано Декември 10, 2012 Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Забелязах ,че документите ми са с иконката на mobsync.exe. Имаше и странна активност на mobsync.exe забелязах го през ProcessHacker.На какво се дължи това и как може да поправи.Системата е Уиндоус 7 64 -бит . Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Декември 10, 2012 Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Това за което аз се сещам е да спреш Офлайн файовете от старт меню(персонализираш на големи икони) и търсиш това след това забраняваш офлайн файловете(във твоя случай ще имаш опция да спреш) Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
stonit Публикувано Декември 10, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Благодаря за помоща сега всичко е наред Не знам как се получило файловете да ми се споделят като аз не съм ги разрешавал. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост