valeri29 Публикувано Декември 10, 2012 Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Здравеите,Наскоро си купих компютар втора рака,но явно има проблем с видео картата.Темп на картата в покои е 75 градуса.Пуснах и тест fur mark при което компа огасна.Даите ми някакав савет.Благодаря ви. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 10, 2012 Report Share Публикувано Декември 10, 2012 След закупуването на системата, компютърът почистван ли е? Стоковият вентилатор работи ли нормално? Извършвани ли са някакви други действия, свързани с поддръжката на системата, от Вас или от предишния собственик? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valeri29 Публикувано Декември 10, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2012 да по4истван е преди3 месеца в сервиз 30 лв +преинсталация.Вентилатора работи.Ако питате дали сме му навредили не сме.Когато пусна някоя игра малко по яка и ми изклу4ва монитора Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 10, 2012 Report Share Публикувано Декември 10, 2012 В такъв случай, най-вероятно ще се наложи смяна на термопастата, която е положена между охладителя и графичния процесор. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valeri29 Публикувано Декември 10, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Колко пари ще ми излезе в сврвиз защото аз немога да се справя.Сигорен ли сте 4е картата си е наред и не е за смяна.Благодаря ви Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 10, 2012 Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Цените при всеки сервиз са различни, но предполагам, че услугата ще е в порядъка на 10, 15 лева. Ако видеокартата работи нормално, то най-вероятно проблемът се корени точно в охлаждането и по-точно - остаряла/изсъхнала термопаста. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
valeri29 Публикувано Декември 10, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Благодаря ти.Сега сам много по спокоен,ще го занеса веднага Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост