chino_sz Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Здравейте, извинявам се предварително за въпроса, който най-вероятно сте разисквали много пъти, но ми се налага да влезна в един компютър, който се нуждае от преинсталация, но преди това трябва да преместя едни файлове от дяла на харда, на който се намира старата операционна система и който по-късно трябва да се форматира. Благодаря предварително Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Пробвай със HirenBoot CD от менюто избираш MiniXP изчакай да зареди и по познатия начин от MyComputer местиш файловете,които искаш да запазиш във друг дял Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Декември 7, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Ще го пробвам, Мерси Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Аз от това, което прочетох е че: Автора иска да получи отдалечен достъп до компютър.Ако правилно съм разбрал, то едно от нещата със което може да го направи е със: TeamViewer. Даже може и да го намери като портативна версия.Но автора да каже. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Декември 7, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Не, TeamViewer няма да ми помогне в това, тъй като ми трябва за него работещ компютър с работеща операционна система. А тъй като Windows-а на компютъра в който искам да влезна е развален, нещо му има и не мога да го подкарам, ми трябваше нещо което да влезне в него като в safe мод, така да се каже за да си преместя файловете.И сега като поразгледах HirenBoot CD мисля че ще ми свърши идеална работа. Бях чувал за подобни програми, но просто не знаех как се наричат за да ги търся. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
ba4o_kiro Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 On 12/7/2012 at 4:48 PM, chino_sz написа: Не, TeamViewer няма да ми помогне в това, тъй като ми трябва за него работещ компютър с работеща операционна система. А тъй като Windows-а на компютъра в който искам да влезна е развален, нещо му има и не мога да го подкарам, ми трябваше нещо което да влезне в него като в safe мод, така да се каже за да си преместя файловете.И сега като поразгледах HirenBoot CD мисля че ще ми свърши идеална работа. Бях чувал за подобни програми, но просто не знаех как се наричат за да ги търся.Разбрах. Ако обаче дадеш повече подробности около проблема , ще можем да помогнем и със повече съвети. Все пак ако трябва. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Декември 7, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Да разбира се, за което и благодаря. Сега ще пробвам с тази и ако не се получи ще споделя горчивия опит, а ако е положителен резултата, пак ще споделя и ще ви благодаря отново. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Декември 7, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Оправих се, с Hirens Boot CD стана, влезнах под Mini Windows XP и си преместих файловете.Благодаря ви за помощта още веднъж. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Бе то става и с флашка с Linux. Кви са тия хиренси, уиндоуси, с тях можеш ли да триеш и преправяш системни файлове на уиндоуса? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Не виждам какъв е проблемът да се ползва HirenBoot в този случай, след като е нужен достъп до твърдия диск в offline среда. Важно: Нека се има предвид, че HirenBoot е нелегален инструмент и предоставянето на линкове за неговото изтегляне не се толерира. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
snuri Публикувано Декември 8, 2012 Report Share Публикувано Декември 8, 2012 On 12/7/2012 at 9:27 PM, s.feradov написа: Важно: Нека се има предвид, че HirenBoot е нелегален инструмент и предоставянето на линкове за неговото изтегляне не се толерира. И от кога?Навсякъде пише че е безплатен... Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
s.feradov Публикувано Декември 8, 2012 Report Share Публикувано Декември 8, 2012 On 12/8/2012 at 1:42 PM, snuri написа: И от кога?Навсякъде пише че е безплатен... Основната причина е присъствието на Mini Windows XP. http://i.imgur.com/JV5kJ.png Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
chino_sz Публикувано Декември 8, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 8, 2012 А да попитам, тъй като вчера докато си свалях файловете ми хрумна какво можем да направим ако нямаме CD/DVD устройство или не иска да "бутне" диска, дали ще мога да кача тази програма "Hiren's Boot" на флашка, както се качва и Windows посредством програмата "Windows7-USB-DVD-tool" ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Vasko12 Публикувано Декември 8, 2012 Report Share Публикувано Декември 8, 2012 Може.Добавя се grub меню виж във сайта.Понеже съм виждал HirenBoot-a да се разпространява свободно (kal*ata),затова предположих,че няма да има проблем да дам линк и тук.За в бъдеще няма да правя подобна грешка,преди да се убедя,че всички неща във даден инструмент са Free.'' Извинявам се.! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост