kenshiro Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Здравейте! Днес свързах пробно настолният си монитор с лаптоп, за да изпробвам картината. Веднага се свърза, но картината ми се отвори в прозорец, тоест не зае целия монитор. Кликнах с десен бутон на дипслея, за да вляза в менюто за смяна на резолюцията и там видях, че това се дължи на автоматично изкараната резолюция на монитора. Смених я и всичко се оправи, но ме обезпокои текстът под това меню, с една чавчица, който гласи, че премахването на отметката може да доведе до режими на резолюцията, които монитора не поддържа и това може да доведе до повреден монитор или хардуер. Не съм я махал, но именно дефолтската резолюция на лаптопа която е (1366х768), която настолният монитор не поддържа доведе до малкия прозорец на картината. Въпросът ми е, това може ли да повреди монитора? Благодаря предварително! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
TechMaster Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Не, едва ли би могло да го повреди. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Декември 7, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Мерси. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост