Georf1 Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Здравейте, трябва ми хостинг за сериозен сайт, т.е. такъв, който ще е с реален ъптайм поне 99%/месец. Имам известен опит с чужди фирми - Hostgator най-вече, но не съм доволен, а и за този сайт ми трябва по-скоро хостинг в България. Моля, дайте отзив за конкретни фирми - интересува ме както казах ъптайм и качество на поддръжката - бързо ли отговарят, в час ли са с нещата. Става въпрос за обикновения споделен.Поздрави! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
techo Публикувано Декември 10, 2012 Report Share Публикувано Декември 10, 2012 Ползвам ICN - на Клауд съм в момента, но много време съм ползвал и споделения, и бих ги препоръчал. Гарантираният ъптайм е 99,9% и си го държат. тоест и реалния е толкова - не повече от 9 часа годишен даунтайм. Прекъсванията са по график, правят се няколко дни предварително удовледомления, и са в малките часове, когато почти няма посетители. Съпорта е доста добре квалифициран, обикновено отговарят на тикетите за по-малко от 15мин. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост