skalata45 Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Хора моля помогнете ми мрежата ми на компа е свтрзана през рутер тп-линк wr740n от седмица и повече ми стой удивителен в жълто триъгълниче на мрежата кажете ми как да го разкарам ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Когато инсталирах 7-цата и аз имах подобен проблем. Свързах се с доставчика на интернет и ми казаха да въведа един номер в adapter settings менюто и се оправи. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
skalata45 Публикувано Декември 7, 2012 Author Report Share Публикувано Декември 7, 2012 какъв номер ? и каде точно трябва да се въвежда това ? Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
kenshiro Публикувано Декември 7, 2012 Report Share Публикувано Декември 7, 2012 Това е номер, който се въвежда в adapter settings-internet protokol. Разбира се няма как да съм сигурен, че проблема ти се дължи на това, но в моят случай беше такъв. След рестарт на модема имах интернет известно време и след това се появяваше жълтото триъгълниче и спираше. Трябва да се обадиш на доставчика си. Ако е от това, те ще ти го дадат и ще ти обяснят точно къде и как да го въведеш. Отиваш в control panel-network & internet-change adapter settings. Съветвам те първо да се обадиш на доставчика си, ако още не си го направил, защото може да се окаже нещо друго. Упех. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост