levitate1 Публикувано Декември 3, 2012 Report Share Публикувано Декември 3, 2012 Здравейте, за първи път пиша тук и се извинявам ако съм объркал раздела. Въпросът ми е как да регистритам фирма или магазин да кажем в Гугъл мапс? Имам предвид, например след като се напише точния адрес на фирмата/магазина да излиза директно в Гугъл мапс. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Декември 3, 2012 Report Share Публикувано Декември 3, 2012 Добавяне на ново място - Помощ за Google Карти Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Georf1 Публикувано Декември 4, 2012 Report Share Публикувано Декември 4, 2012 От линка, който ти е дал колегата по-горе, но има някои специфики: трябва да попълнеш почти всичко, което се отнася до фирмата и магазина в профила, телефона и адреса да са същите както са в сайта на фирмата. Когато приключиш регистрацията, за да стане активна в Google Places обявата ти(да излиза при търсене в Гугъл), трябва да потвърдиш местоположението. До адреса, който си посочил, ще ти бъде изпратена "картичка" с ПИН код, който да въведеш в системата. Това на мен ми отне 2-3 седмици, но е напълно възможно и да не се получи, защото минава през Български Пощи. Тогава трябва да заявиш изпращане на този пин код повторно. Чак когато го въведеш в системата, регистрацията ти става активна и започва да излиза при търсения в Гугъл, обикновено за хора от същия град като магазина при търсене от мобилен телефон най-вече. Успех! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
nike123 Публикувано Декември 4, 2012 Report Share Публикувано Декември 4, 2012 Брех, интересна работа... Гугъл нямат равни ! Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Гост Zig Zag Публикувано Декември 4, 2012 Report Share Публикувано Декември 4, 2012 Е че то кой ползва Google Maps? Аз използвам http://wikimapia.org - същото е. И съм добавял адреси много лесно, без никакви церемонии. Изискването е да си регистриран потребител. Не знам кога става активно, но това се случва след седмици. Цитирай Link to comment Сподели другаде More sharing options...
Препоръчан пост